ABDL Piknik
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
ABDL Piknik
Co takhle uspořádat ABDL sraz, formou pikniku? Netuším sice jaké bude v září počasí, snad by vyšlo, ale rezerovoval bych termín na víkend 30.9. - 1.10. a i když je nás tu hodně z MS kraje, tak bych se nebál dát park v pražské Stromovce (pěkné místo, vodní plochy, plno zeleně). Z větších obchodů v okolí je asi jen Lídl v OC Stromovka, většími myslím kde by se dalo nakoupit jídlo na piknik. Snad se tam najde i nějaké Pepco, Action či něco podobného kvůli nějakým kelíkům na pití, táckům atd.. Nebo si objednáme Rohlíka a ten nám to přiveze možná i do toho parku
Nešlo by o žádný sraz jako vedle na webu s přebalováním apod. (to si musí udělat každý sám a v soukromí), spíš jen o pokec a jídlo na čerstvém vzduchu, kdo vezme něco sebou, tak i nějaké deskové, nebo míčové hry v případě zájmu. Plenky jsou volitelná součást oblečení, záleží na každém a jinak nechceme asi být nějak nápadní ničím (hlavně se poznat).
Byl by zájem? Případně dejte jiné návrhy na místo.

Nešlo by o žádný sraz jako vedle na webu s přebalováním apod. (to si musí udělat každý sám a v soukromí), spíš jen o pokec a jídlo na čerstvém vzduchu, kdo vezme něco sebou, tak i nějaké deskové, nebo míčové hry v případě zájmu. Plenky jsou volitelná součást oblečení, záleží na každém a jinak nechceme asi být nějak nápadní ničím (hlavně se poznat).
Byl by zájem? Případně dejte jiné návrhy na místo.
- Treti oko
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Re: ABDL Piknik
Stromovka je super místo. Já bych to eště navrhl volitelně rozšířit o jeden blízkej lokál - zejména pokud by byl večer zrovna nějakej zajímavej koncert: Hospoda a Restaurace na Slamníku. Protože... "Na Slamníku tam je HEJ !!! Tam hezký holky pivo roznášej..."
Ale já v Praze nejsem a nevim kdy zase budu, takže mě vůbec nemusíte brát vážně.
Jjjo... Rohlík vysoce pravděpodobně do Stromovky autem nesmí.
Ale já v Praze nejsem a nevim kdy zase budu, takže mě vůbec nemusíte brát vážně.
-
Já jsem pro a za mě je Stromovka super místo
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
tak někde ku Stromovce na místo předání, ne přímo do parkuTreti oko píše: ↑čtv 10. srp 2023 20:50:35Stromovka je super místo. Já bych to eště navrhl volitelně rozšířit o jeden blízkej lokál - zejména pokud by byl večer zrovna nějakej zajímavej koncert: Hospoda a Restaurace na Slamníku. Protože... "Na Slamníku tam je HEJ !!! Tam hezký holky pivo roznášej..."

- Kuba.k
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte dudlík?: Ne
Nápad krásný,
Za mě pouze špatně datum... ale co se dá dělat... Nelze vyhovět všem.
Jinak určitě dobrý nápad.
Za mě pouze špatně datum... ale co se dá dělat... Nelze vyhovět všem.
Jinak určitě dobrý nápad.
ÚSTECKÝ -
-
Já jsem na jednom srazu byl dal se výlet a bylo to fajn takže si myslím že to není špatný nápad
-
- Sexuální orientace: Homosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Ahoj, skvělý nápad, rád bych se zúčastnil