Místo dvou ABDL fór jen jedno?

Prostě vše důležité co se děje na tomhle fóru
ababyi
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano

Re: Místo dvou ABDL fór jen jedno?

Příspěvek od ababyi »

Pozorovanie je správne, tu je to trocha živšie. Teraz. Pred 10 rokmi to bolo živšie tam, a o 10 rokov -- ktovie. Každopádne, aktivita vychádza od ľudí, nie od fóra per se. Prípadné ďalšie čítanie pod heslom "attribution theory" :)
ptav
Nosíte dudlík?: Ne

Příspěvek od ptav »

Osobně nejsem proti, může to mít i praktické výhody, vše na jednom místě. Na druhou stranu zda to není zbytečná práce (netuším co to pracovně obnáší). Lidi si sami vyberou kde je to baví, kde to žije.
Diaperloverman

Příspěvek od Diaperloverman »

Tady to žije trochu víc ale sloučit je je dobrý nápad ale tohle bych zachoval a jen přetáhl příběhy atd z abdl.cz sem
Muž zaměření diaper lover(na vše) svobodný trochu i adult baby :D
throwawayaccount111
Sexuální orientace: Bisexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne

Příspěvek od throwawayaccount111 »

nemyslim ze to je dobry napad, ak z nejakeho dovodu jedno forum vypadne a nahradne nebude
Euron

Příspěvek od Euron »

Jsem tu sice dva dny i s cestou. Ale já bych to neslučoval. Sice některé uživatele bych s tama rád viděl i tady, třeba Gumídkovu sbírku retro, ale tamto fórum jsou jen trosky abchat.kvalitne.cz, později babyland.cz, pak byly aspoň dva přenosy na jiné servery, spoustu zajímavého se poztrácelo a osoba Raulika, včetně nadpisů některých témat, tomu dalo vzhledově nádech buranství. Proto se tam ani neregistruji znovu. Nechme to zajít na úbytě.
JiříS

Příspěvek od JiříS »

Rozhodně bych spojil nejenom kvůli lepší aktivitě ale také kvůli finanční stránce co platí majitelé stránek a samozřejmě pak by byli na to dva na jedu stránku což je také lepší kvůli údržbě. Jen se bojím že se při přenosu některé příběhy ztratí nebo rozdělí atd...
Treti oko

Příspěvek od Treti oko »

Zapomeň na nějaký slučování... I když nejsem tady majitelem, tak nejen můj názor a zkušenosti se správou fóra vedle jsou důvodem existence tohoto. Tady se bany za hlouposti nerozdávaji na potkání. To stejný se týká i littlespace.cz - když si někdo správu fóra plete s cenzurou, tak ať si takový fórum nechá pro sebe - dá se to napsat i jinak, ale nechci klesnout na úroveň burana, jehož nick vytáčí kdekoho do ruda - všichni jistě vědí, koho myslim. Bejt administrátorem mj. taky znamená, že nebudu někoho šikanovat za způsob vyjadřování "od rány," za jinej názor nebo za kritiku.

Za sebe můžu říct, že i tady se sem - tam najde někdo, kdo vywebí něco, co mě nebaví nebo se mi nelíbi, ale dokud to neni vyloženě proti pravidlům, tak proti tomu neni legitimní důvod nějak zasahovat. Jjjo... Za ten asi rok, co tady dělám moderátora, jsem eště nikomu ban nedal za to, co píše. Ale někteří si jistě všimli, že jsem zlikvidoval některý věci, který nejsou v souladu s pravidlama. Někdo dostal vzkaz, že dělá něco blbě, ale všechno doposud proběhlo vklidu.

Co se týká údržby, tak to je ten nejmenší problém. Finance nemám pod kontrolou, ale doména se dá pořídit za cca 500 CZK/rok a server nevim, jestli má administrátor doma, nebo má někde pronajatý úložiště.
Euron

Příspěvek od Euron »

Přesně toto jsem měl na mysli. Holt je vidět další pamětník, jak to bývávalo dřív. Sloučení by byl konec tohoto kultivovaného webu.
gxl
Ověřený uživatel

Příspěvek od gxl »

Jsem taky pro dvě oddělené fóra. Mají svůj význam.
Treti oko

Příspěvek od Treti oko »

Euron píše:
pát 16. kvě 2025 11:05:27
Sloučení by byl konec tohoto kultivovaného webu.
Děkujeme, snažíme se... I když občas u toho nadávám fest. Ale nejde ani tak o to, co tady kdo publikuje, jako spíš o šváby - neuvěřitelně mě serou - a navíc neexistuje jednoduchý a účinný řešení jejich likvidace.
Odpovědět