Bája
-
- Pohlaví: Holka
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ano
Bája
Ahoj, jsem tu nová. Je mi 22 let, ale uvnitř to odhaduji tak na pět, někdy i méně
S tím tak nějak souvisí dudlík a plínky. Stejně jako takové to klasické BDSM mě to vzrusovalo a líbilo se mi to už odmala. Nicméně až teď nedávno jsem potkala muže, který miluje malé holčičky, takže je to pro mne neprozkoumané ))
Jsem z jihu Čech a ráda maluju.
Takže ahoj vespolek
S tím tak nějak souvisí dudlík a plínky. Stejně jako takové to klasické BDSM mě to vzrusovalo a líbilo se mi to už odmala. Nicméně až teď nedávno jsem potkala muže, který miluje malé holčičky, takže je to pro mne neprozkoumané ))
Jsem z jihu Čech a ráda maluju.
Takže ahoj vespolek
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Pohlaví: Kluk
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Re: Bája
"muže co miluje malé holčičky" ... zní to jak z nějakého pedofilního webu Přitom jsme jen ABDL, což nemá s pedofilií nic společného.
Když teda ráda maluješ, tak v případě zájmu by si nám mohla nakreslit logo pro náš web (komunitu) (ať už na papír a naskenovat, nebo radši rovnou v počítači), případně různé ilustrace s ABDL tématikou.. . Jen mě to tak napadlo, nenutím tě. A za odměnu můžeš dostat třeba dudlíky dle vlastního výběru z AliExpressu
Když teda ráda maluješ, tak v případě zájmu by si nám mohla nakreslit logo pro náš web (komunitu) (ať už na papír a naskenovat, nebo radši rovnou v počítači), případně různé ilustrace s ABDL tématikou.. . Jen mě to tak napadlo, nenutím tě. A za odměnu můžeš dostat třeba dudlíky dle vlastního výběru z AliExpressu
- Treti oko
- Sexuální orientace: Heterosexuální
Tož vitaj mezi nás, takovou partnerku hledám, ale neboj se, nebudu otravovat, jsem pro tebe asi/určitě moc starej.
Ale když už tak ráda maluješ, tak co třeba nějakou tvojí fantazii ?
Ale když už tak ráda maluješ, tak co třeba nějakou tvojí fantazii ?
- Kamaratabdl
Ahoj. Je fajn, keď tu je s nami Little Girl veľmi sa mi páčia ženy, ktoré sa hrajú na malé dievčatká. Tak krásne dni a chvíľe s ABDL a BDSM
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
Jen doufám, že už nemá plný vzkazník , holek tu sice pár je (teda pokud si správně vyplnili profil od doby co tam ta položka je), ale mužů je tu stále většina (čemuž se samozřejmě nedivím).Kamaratabdl píše: ↑pát 08. bře 2019 8:18:31Ahoj. Je fajn, keď tu je s nami Little Girl veľmi sa mi páčia ženy, ktoré sa hrajú na malé dievčatká. Tak krásne dni a chvíľe s ABDL a BDSM
- Kamaratabdl
nemá jedno dievča, pri ktorom stávam ráno už 5 rokov mi stačíkluk-v-plenkach píše: ↑pát 08. bře 2019 17:13:30Jen doufám, že už nemá plný vzkazník , holek tu sice pár je (teda pokud si správně vyplnili profil od doby co tam ta položka je), ale mužů je tu stále většina (čemuž se samozřejmě nedivím).Kamaratabdl píše: ↑pát 08. bře 2019 8:18:31Ahoj. Je fajn, keď tu je s nami Little Girl veľmi sa mi páčia ženy, ktoré sa hrajú na malé dievčatká. Tak krásne dni a chvíľe s ABDL a BDSM
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
Já myslel celkově, ne jen od tebenemá jedno dievča, pri ktorom stávam ráno už 5 rokov mi stačí
-
- Pohlaví: Holka
No, bylo to samozřejmě obrazně řečeno ))kluk-v-plenkach píše: ↑stř 06. bře 2019 18:19:36"muže co miluje malé holčičky" ... zní to jak z nějakého pedofilního webu Přitom jsme jen ABDL, což nemá s pedofilií nic společného.
Jinak na to logo se podívám, neslibuji, že to bude hned, ale něco načrtnu. Máš nějakou představu?
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
Do loga asi načtrtnout plenku, možná plenku a dudlík, nebo něco jako mám profilovku (samozřejmě i v holčičí verzi).Jinak na to logo se podívám, neslibuji, že to bude hned, ale něco načrtnu. Máš nějakou představu?