Čaukooo
- DiaperNeet
- Ověřený uživatel
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Čaukooo
Čauko,
tak nějakou dobu tu už jsem ale zapomněl jsem se představit
Je mi 18 let a bydlím v Prostějově.
Vztah k plenkařině mám už hoodně dlouho, jako malý špunt jsem se počůrával, chvíli se to řešilo plenkami, to bych řekl že byl asi největší aspekt proč dnes patřím mezi vás
Teprve nedávno jsem začal nosit plenky víc aktivně než doteď (dopad korony? ). Sdílím domácnost s rodinou, která plenky nějak toleruje. Dokážu zastat většinu rolí v ABDL/DDLG, takže "switch"
Teď něco z mých zálib. Rád poslouchám hudbu, hraju hry jako Osu!, LoL, MC a další. Rád sleduju anime. Mám rád techniku a počítače, siťařině atp. Také se rád věnuju správě a managementu serverů všeho druhu. Jak po HW, tak i po SW stránce. Webservery, herní servery, programové vybavení atp.
Doufám, že si tady zvyknu, jsem totiž celkem stydlivý a hodně nešikovný
tak nějakou dobu tu už jsem ale zapomněl jsem se představit
Je mi 18 let a bydlím v Prostějově.
Vztah k plenkařině mám už hoodně dlouho, jako malý špunt jsem se počůrával, chvíli se to řešilo plenkami, to bych řekl že byl asi největší aspekt proč dnes patřím mezi vás
Teprve nedávno jsem začal nosit plenky víc aktivně než doteď (dopad korony? ). Sdílím domácnost s rodinou, která plenky nějak toleruje. Dokážu zastat většinu rolí v ABDL/DDLG, takže "switch"
Teď něco z mých zálib. Rád poslouchám hudbu, hraju hry jako Osu!, LoL, MC a další. Rád sleduju anime. Mám rád techniku a počítače, siťařině atp. Také se rád věnuju správě a managementu serverů všeho druhu. Jak po HW, tak i po SW stránce. Webservery, herní servery, programové vybavení atp.
Doufám, že si tady zvyknu, jsem totiž celkem stydlivý a hodně nešikovný
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Čaukooo
Ahoj, já jsem od Brna, jsem už starší muž s vlastním zázemím, žiji sám, takže problémy s plínami nemám. Pokud by sis chtěl třeba
vyměnit nějaké zkušenosti nebo se i potkat, není problém. Budeš li chtít, ozvi se.
vyměnit nějaké zkušenosti nebo se i potkat, není problém. Budeš li chtít, ozvi se.
-
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Re: Čaukooo
taky mám rád plenky anime a hry ale o mojí zalibě nikdo neví zavidím ti já je používám aspon na spaní