Ahojte volám sa Filip som tu nový. Som športovec chodím do fitka……. No a jeden deň keď som mal 15 a prišiel som z tréningu a som dostal hnačku no a stalo sa to do boxeriek. Keď sa to stalo cítil som sa zvláštne na moje počudovanie vôbec nie zle skôr sa mi to páčilo ešte v ten deň som si išiel hneď googlit o tom a zistil som že existuje niečo ako ABDL.
V tedy som si myslel že som DL. Neskôr som si začal vyrábať plienky z toaletného papiera a fólie (veľmi som si užíval vyprázdňovať sa do nich) vzdy som to robil keď som mal príležitosť keď neboli doma rodičia. Takto som to robil veľmi dlhý čas až som si uvedomil že som vlastne ABDL začalo sa mi páčiť postupom času detské oblečenie ,body, nosenie dudlíkov a atd………. Trvalo mi dosť dlho kým som pochopil a prijmul seba samého ako ABDL. Doteraz nemám moc veci ohľadom ABDL jedine dudlík , sudokrém a to je všetko. Avšak prihlásil som sa sem aby ste mi pomohli , chcel by som pomôcť s výberom prvých plienok ideálne aj cenovo dostupných a aj s výberom prvých bodov taktiež cenovo dostupných. Privítam od vás akékoľvek rady ohľadom ABDL pretože už to robím nejaký čas ale podstate som nováčik. Dakujem