Plenky

Jste tu noví? Zde se můžete představit v pár slovech, či větách. ;)
Odpovědět
Kristynka
Pohlaví: Kluk
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano

Plenky

Příspěvek od Kristynka »

Ahoj z Brna. chodím v dámském a často v plenkách, je to moje záliba.
Plenař 235
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano

Re: Plenky

Příspěvek od Plenař 235 »

Ahoj z Liberce. Já jsem dříve pár let zpět chodil vypůjčených dámských oblečením, ale vzhledem k tomu že rodina mi na tito moje hrádky přišla tak jsem s tím musel předstat. Protože to došlo do takového extrému že kromě dámského oblečení jsem začal si nechat holit nohy, chlupy na těle v podpaždí ale taky jsem začal brát si od manželky její inkontinenční ženské dámské vložky co používají na ty svoje dny. Samozřejmě i ostatní oblečení. Prostě to bylo vzrušující a lákavý. Musel jsem s tím předstat. Jinak bych musel jít k psychiatrovi nebo psychologovi na vyšetření. Ale místo toho mě dlouhodobě vzrušují a přitahují inkontinenční pleny a kalhotky. Samozřejmě že i v tomto případě platí to co u toho prvního případu. Dělám to proto že mám spoustu přátel a kamarádů kteří musí nosit tyto inkontinenční věci a ostatní si stejně jako já pouze na to jen hrají. Já nejsem Samozřejmě inkontinentní pouze mě ti vzrušuje a přitahuje, a snažím si představ jak se přátele musí asi cítit. Já jsem zcela zdraví bez inkontinence. Ale stejně to někdy používám jal ve dne tak i v noci, a hlavně na různé akce.
Odpovědět