Ahoj všichni jsem Lusinka. V abdl jsem nová (ač ty představy miluju dlouho) a ráda bych získala nejen nějaké zkušenosti, ale hlavně nějaké kamarády stejného zaměření doufám, že to tady žije a někoho poznám!
Aha. No ale internet to jistí, eshopy (aspon většina) to balí diskrétně, teď spíš vyčíhnout správný termín pro doručení kdy si doma sama, teda bydlíš s rodiči zatím.
Dentimedshop.cz diskrétně balí, nebo pak Německý SaveExpress.de Tam jsou igelitové plenky (u nás se neprodávají), nebo krásné ABDL plenky
Děkuji za tipy :D pravda je, že bydlím s rodičema a ještě půl roku budu a vzhledem několikasměnným pracovním provozů je většinou minimálně jeden doma :D
Dudlík jo :D ale to je bohužel vrchol toho, k čemu jsem se odvážila. Mám ale v plánu ty zkušenosti získat :) a nebude to doufám trvat dlouho. Asi nejtěžší pro mě je akceptovat sama sebe jako DL.
To půjde.. párkrát s vezmeš plenku na sebe a ještě to budeš mít ráda A třeba si na ně zvykneš tak a zkusíš někdy i 24/7 v nich být Třeba i do práce/ školy
Pokud si vezmeš dobré oblečení a nebudeš mít na sobě nějakou extra silnou plenku (nebo normální s vložnými navíc), tak to vidět určitě nepůjde (nebo ne moc), a stejně většina lidí to řešit nebude..