Čauky všichni! Jsem 20ti letá holčina s pořádně prořízlou pusou, co se nebojí říct co si myslí :)
Mezi mé koníčky patří házení nevtipných a přidrzlých poznámek k různým tématům a často i sarkasmus. takže doufejme, že si vás všechny hned nenaštvu... :D
Krom toho... miluji plenky a prakticky všechno s nimi spojené, takže bych nejspíš občas mohla přispět něčím užitečným do koverzace :D. Jsem ráda že i česká stránka s tímhle zaměřením existuje ^-^
Řekla bych že jsem switch a umím hrát dobře na obě strany... chutí mám více než dost ;3
Kdyby si někdo chtěl popsat, jsem otevřená všem tématům a určitě budu ráda když mi hodíte obálku, jenom bacha na to s kým si zahráváte ;) (a prosím neotevírejte konverzaci fotkou vašeho... nádobíčka, opravdu to na mě nezapůsobí...)
Divoká dračice se zjevila
-
- Pohlaví: Holka
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
- Treti oko
- Pohlaví: Kluk
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Divoká dračice se zjevila
Divoká Dračice... No pěkný !!! Myslim, že zájmeců na různý hraní tady najdeš dost. Tak příjemnou zábavu.
-
- Pohlaví: Holka
Děkujíííí za přivítání! ^-^
Jen aby se ti "zájemci" nespálili... co jsem tu četla pár příspěvků, tak to vypadá že by se mi mohla hodit hroší kůže :)
Jen aby se ti "zájemci" nespálili... co jsem tu četla pár příspěvků, tak to vypadá že by se mi mohla hodit hroší kůže :)
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Ahoj Dračice, vítej.
Máš-li chuť, rád si s Tebou vyzkouším svůj debatní ostrovtip
.
Někoho vtipného a sarkastického tady určitě užijeme.
MS
Máš-li chuť, rád si s Tebou vyzkouším svůj debatní ostrovtip

Někoho vtipného a sarkastického tady určitě užijeme.
MS
- Treti oko
- Nosíte dudlík?: Ano
No na některý případy se ti bude hodit.NebojacnaLynn píše: ↑ned 12. úno 2023 23:20:27Děkujíííí za přivítání! ^-^
Jen aby se ti "zájemci" nespálili... co jsem tu četla pár příspěvků, tak to vypadá že by se mi mohla hodit hroší kůže![]()
- Kuba.k
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano

Je to hezky napsáno a do budoucna jsme určitě všichni zvědavý na ten tvůj ostrovtip. Už teď máš určitě desítky SZ.
Pokus se nám to tu obohatit, a veřejně nám pověs kolik rekcí už si dostala na SZ. vlivem tohoto příspěvku.
To by zajímalo určitě mnoho z nás. Jinak pokud je tvůj příběh 20 létě dračice pravdiví, smekám a držím palce, ať tu vydržíš a obohatíš nás všechny.

ÚSTECKÝ -