Kdo vás nachytal ?

Vše co se netýká plenek, sexu a všemožných úchylek. Klidně se tady můžete bavit i o počasí, nebo Babišovi. :-D
Odpovědět
Treti oko
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Nosíte dudlík?: Ano

Kdo vás nachytal ?

Příspěvek od Treti oko »

Tak kdo vás rozkryl jak protistátní hnutí ?

V mejch 17 našla moje máma moje dudlíky a dopadlo to zle: Na začátku byl dotaz "Proč a na co ?" Nezmohl jsem se na nic lepšího, než říct, že se o to nemá co starat a hrabat se v mejch krámech. Vyústilo to do ztráty důvěry... No aspoň to nevyžvanila fotrovi (alkoholik.)

Podruhý jsem se nechal nachytat tak hloupě, že bych si za to nejradši nafackoval eště teď, i když už je to skoro pět let.
Tehdy jsem bydlel ve svým VW Transporteru. Došel jsem na parkoviště, zalezl do salónu, dal dudlíka, plínku a pak jsem si zašel nakoupit nějakou baštu a pivo. Cestou nazpátek jsem našel mezi autama pohozený veselý cigáro, došel jsem k tomu svýmu vraku, dal sváču a zákusek, co jsem předtím našel. Minutu po tom, co jsem to duhulil, přijelo autíčko, který nemám rád, když jede ke mě: Benga. Zastavili a přišli se seznámit. Papíry v pořádku, ale to jim bylo málo, chtěli se podívat i do salonu. Zapomněl jsem schovat dudlíka a už jsem musel vysvětlovat. I plínku na mě viděli, bo mi obrátili kapsy. Jediný plus celý tý akce byla fízlice, vůbec by mi nevadilo potkat se s ní znova - ale ne ve službě, radši někde v baru.

Jestli mě vyhmátnul eště někdo, nemám ponětí, i když to nemůžu uplně vyloučit. Nicméně plínky si ven beru málokdy, takže ta možnost je mizivá. A doma není šance, protože tady se mi ve věcech nikdo nehrabe. Zase bych musel něco nechat na očích a pustit si někoho do cimry, ale lekce s těma policajtama byla dostatečný varování.
kluk-v-plenkach
Administrátor fóra
Sexuální orientace: Bisexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano

Re: Kdo vás nachytal ?

Příspěvek od kluk-v-plenkach »

Mě zatím nenachytal nikdo, nebo o tom aspon nevím. I když občas si říkám, že ta plena musela být vidět (když jsou dvě), ale zase běžný člověk po zadku nekouká že jo :D
Administrátor fóra

Osobní blog: https://diaperboycz.tumblr.com/
Treti oko

Příspěvek od Treti oko »

S tou poslední větou těžce nesouhlas.
kluk-v-plenkach
Administrátor fóra
Sexuální orientace: Bisexuální

Příspěvek od kluk-v-plenkach »

Treti oko píše:
úte 04. pro 2018 11:12:15
S tou poslední větou těžce nesouhlas.
Proč? Osobní zkušenosti?!
Administrátor fóra

Osobní blog: https://diaperboycz.tumblr.com/
Treti oko

Příspěvek od Treti oko »

Chlapi čumí na ženy a obráceně to funguje taky. Otázka je, jestli se to tý ženský bude líbit, nebo přesně naopak - když potkám například nějakou zmalovanou zrůdu, tak by do mě musela nalejt hodně chlastu, pokudd dřív nezdrhnu. Snad se to dá takhle pochopit.
Treti oko

Příspěvek od Treti oko »

Tak dneska dopoledne se mi hrabali zelený mužici v autě... Měl jsem tam materiál na zakázku a od víkendu "zapomenutej" malej ruksak a v něm různý kompromitující předměty plus nějaký sado hračky... Prej jestli používám dudlík... Lhal jsem, že ne - ruksak je jedný mojí kámošky (což sice neni pravda,) kterou tyhle hry baví (to je pravda.) Víc mě teda nasralo, že mi všechno v salonu i v boudě rozhrabali a nechali mi tam neuvěřitelnej bordel - jel jsem dělat elektroinstalaci jednomu zákazníkovi v jistý řiti světa asi 150 km od mýho bejváku. Holt se vlasatý chlapi fízlům moc nelíbí - hledali fety. No a já jsem s sebou nic takovýho neměl - už dlouhý léta krom sem - tam nějaký zeleniny v ničem nejedu.
gxl
Ověřený uživatel
Nosíte dudlík?: Ne

Příspěvek od gxl »

Ty máš na ty benga nějaké štěstí.... Já tedy doufám, že kromě mojí manželky v naší posteli, zatím nikdo :)
Treti oko

Příspěvek od Treti oko »

Je to podruhý za víc jak deset let, tak to neni zas až tak hrozný.
Treti oko

Příspěvek od Treti oko »

Jjjjo... Kdyby se chtěl někdo zasmát na můj účet - onen ruksak a jeho obsah:

Obrázek
diplen

Příspěvek od diplen »

Jednou jsem se šel projít do lesa. Měl jsem na sobě triko a šedé legíny, to proti klíšťatům, přiléhají a jsou na nich vidět :) A nechtěl jsem se s nikým potkat, proto jsem sledoval okolí. Jo, vlastně jsem ještě zapomněl doplnit, že pod legínama mi poměrně hodně prosvítala další část trochu objemnějšího oblečení (InControl Night s boosterem, na tom dvě látkové pleny a přes ně Abri Form plastic). A v dálce jsem kohosi viděl a tak jsem zvolnil, abychom se minuli. Byl jsem na kraji lesa u silnice a blížil jsem se do místa, kde se sbíhá více lesních cest. Ta osoba se otočila do lesa a odešla, tak jsem k tomu místu pokračoval. Jakmile jsem vyšel ze zákrytu listnatých stromů na křižovatku, zjistil jsem, že není tak daleko jak jsem si myslel, ale situace mi připadla bezpečná. Jenže ona se otočila a jak mě viděla, začala na mě volat, jestli se může něco zeptat. No celkem jsem vystresl a začal jsem zvažovat své možnosti. Dělat, že ji neslyším úplně nešlo, už byl, byť na dálku, navázaný oční kontakt. Otočit se a zmizet mě napadlo, ale připadlo mi to hloupé. Nakonec jsem si řekl no co, lidé se při komunikaci dívají zejména do očí a ničeho si nemusí všimnout. Navíc jsme od sebe celkem daleko. Udělal jsem trochu neochotně asi tři kroky blíž a zeptal jsem se co potřebuje. Jenže ona udělala těch kroků ještě víc. V té chvíli jsme pociťoval směsici protichůdných pocitů, ale vyhodnotil jsem to tak, že už to tak prostě je a nastala situace o které jsem vícekrát přemýšlel co když ... Ta žena pozdravila a začala se ptát jestli to tam znám a můžu jí poradit. Při další větě se ještě trochu přiblížila a pohled jí sklouzl k mému rozkroku. Chvíli se tam zadívala, ale klidně pokračovala v konverzaci, že je na procházce a došla dál než čekala. Poradil jsem jí, kde je, jaké má možnosti a jak se vrátit podle toho kolik chce ještě jít. Během rozhovoru se mi střídavě dívala do očí a tam dolů a nevypadala nijak překvapeně. To co prosvítalo a značně měnilo mé proporce v jistých partiích ji nijak v konverzaci nebránilo a zdálo se mi, že si ráda popovídá o své procházce. Osobně jsem byl z té situace dost nervózní a byl jsem rád, že to nijak nekomentuje nebo se nevyptává. Ale s postupem času jsem si zvykal, až mě na chvilku napadlo, že jí nabídnu doprovod k další křižovatce. Ale to jsem hned zavrhl, nikdo není zvědavý na blázna v takovém outfitu, natož aby jí v lese doprovázel. No to je celé, potom jsme se rozloučili a pokračovali každý svou cestou. Ale byl to intenzivní a nečekaný zážitek plný ambivalentních pocitů ...
Odpovědět