Kdo vás nachytal ?

Vše co se netýká plenek, sexu a všemožných úchylek. Klidně se tady můžete bavit i o počasí, nebo Babišovi. :-D
Euron
Pohlaví: Kluk
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ne

Re: Kdo vás nachytal ?

Příspěvek od Euron »

Jsem si všiml, že ženský od určitýho věku tohle vůbec neřeší. Zrovna dnes mě jedna padla okolo krku a ruce se jí na zadku zdržely o zlomek vteřiny déle. Ale nic a pokračovali jsme v kontaktu. ;)
A že si tě prohlížela? Mělo to dva důvody:
1) bylo zřejmé, že je mizivá naděje na znásilnění.
2) možná nevěděla, jak ti říci, že je potřeba vyměnit gatě. A netroufala si nabídnout pomoc. :idea:
Ale doprovod na křižovatku by jistě neodmítla. Něco mi tak říká, když se sama potlouká po lese.
Se mi stalo za noci na silnici a nikde nikdo. Se mě ptala, kde je a kudy jít. Tak jí říkám, že ji ale musím přepadnout, znásilnit a oloupit, že to píšou na internetu.
Zhodila ruksak, vytáhla Tatranku, že to mám tady to oloupení. A s tím znásilněním je mi ihned k dispozici. A jestli mi má pomoci s mým zeslíkáním. A smála se jak praštěná.
Pak jsem si uvědomil, že šla hodný kousek za mnou a ty zalepovačky šustily jak navedený. To by slyšel aji hluchý.
Pěkně jsme pokecali, na křižovatce hodinku postáli a pak jsem ji naložil do autobusu a šli jsme každý po svém.
Euron

Příspěvek od Euron »

Včera jsem byl odchycen 4x. Zdravotnickými pracovníky. Rozmáhá se nám tady takový nešvar. Ženský začínají plácat chlapy po zadku. I zcela cizí. :?
Pamatuju časy, kdy to bývalo naopak. ;)
Treti oko
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Nosíte dudlík?: Ano

Příspěvek od Treti oko »

Tak to se aspoň bavíš, ne ?
Euron

Příspěvek od Euron »

Jo, bavím se. Jak je jim trapně. Pokud to nepominou s ledovou profesionální netečností.
Odpovědět