sen

Příběhy, povídky, ale i vaše reálné zážitky. Jsou tu dvě podmínky- ústředním tématem musí být ABDL (nebo-li plenky) a autorem příběhu musíte být buď Vy sami, nebo uvést zdroj!
Odpovědět
Papousek
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Nosíte dudlík?: Ano

sen

Příspěvek od Papousek »

Ták , už jsem ti dala gumu do slipů . Hmmm vidím že se ti to moc líbí když máš gumu ve slipkách viď no ano a moc se ti líbí když ti hladím po místech kde máš gumičku že áno . Dám ti ještě do pusinky dudlík a budeš ho pěkně dudlat rozumíš? Dala jsem ti tu gumu místo plínky můj maličký , plínky ti musím koupit. Bude to taková naše gumová plínka ano ? Počkej , málem bych zapoměla na papučky . Chvíli počkej maličký tvoje chůva ti půjde pro papučky ano ? Zatím tu hezky počkej a dudlej si dudlíček. Budou to ty papučky co máš tak rád , no přece ty co se nosí ve škole , budou mít hezké obrázky medvídků a budou v červené barvě .No podívej co jsem ti přinesla mimi ! Jsou to ty papučky že , no tak ti je přece dáme na nožičky . Nebo se chceš na ně nejdřive podívat jak jsou roztomilé ? Tak se podívej teda , vidíš jak jsou hezké ? Jsou jen tvoje , podívej jak jsou roztomilé ty papučky. Budeš je hezky nosit na nožkách maličký, rozumíš! Než ti je dám na nožičky tak si knim hezky přičichni , já totiž vím že ti ta gumová podrážka moc voní u těchto papuček. Pokaždé když příjdeš do školy budeš mít na nožičkách pouze tyto papučky co se ve škole nosí rozumíš! Vždy budeš mít v puse dudlík a od zítra nebudeš mít pod punčocháčema gumu ale budeš poslušně nosit plínky. Vždy když budeš potřebovat ti plínky paní učitelka přebalí , od zítra budeš naše nové školské miminko. Když budeš zlobit naplácá ti paní učitelka na plínku. Druhý den ráno tě odvedu do školy ,přišel jsi do šatny a jedna paní učitelka v šatnách kontroluje zda si obuju školní papučky. Poslušně si obouvám školní papučky co jsem měl v batohu a v tom za mnou přijde paní učitelka a dá mi dudlík do pusy. To je lepší , dudlej si dudu a vše bude v pořádku. Chválím tě že máš školní papučky , jsou moc hezké i punčocháčky máš pěkné ale k těm červeným papučkám ti dávat červené punčocháče nebyl dobrý nápad mimi . Obléknu ti jiné třeba tyto zelené s bílími pruhy . Počkat! Kde máš plínky ? Jak to že nemáš na sobě plínky ? Bez plínek tě nemohu pustit do třídy , pojď okamžitě ti dáme plínku , bez plínek už ani krok rozumíš ! Paní učitelka mě dovedla k ní do kabynetu a začala mi sundávat punčocháče.Hned jak mi stáhla punčocháče vypadla mi s punčocháčů guma kterou jsem měl mezi nohama a na zadečku místo plínky. Paní učitelka vzala gumu a řekla , toto se ve škole nenosí mimi , ty musíš mít plínku a né gumu v punčochách. Vzala jednu plínku a začala mi ji oblékat . Ták plínky už máš oblečené tak ti přez ně natáhnu ty zelené punčocháče s proužkama a odvedu tě do třídy. Sundala mi z nožiček papučky a oblékla mi ty hezké zelené punčocháče. Hned jak mě paní učitelka oblékla punčocháče řekla , ták a je to jsi moc roztomilé mimi ještě ti musím nazout na nožičky papučky. Ukaž nožičku , ták jedna papučka a ještě druhá papučka , šikovné mimi , odvedla mě do třídy. Jsi moc roztomilí jak tě vedu za ruku a ty tu ťapkáš v těch papučkách a v plínkách . A dudlej si ten dudlík. Je moc krásné jak při každém tvém kroku ti šustí plínka . Musí to pro tebe být krásné být ve škole a mít na sobě plínky ,budeš mít na nožkách papučky a v puse mít dudlíka a ještě mít hezké punčocháče. Jsme před tvojí třídou buď hodné miminko a nezlob, počkej chvíli zkontroluju ti plínky zda je všecko v pořádku. Hezky ti plínky sedí a přebalit nepotřebuješ tak jdi do třídy miminko naše a buď hodný. Paní učitelka otevřela dveře a já vešel do třídy , papučky mi hezky ťapkaly jak jsem šel se posadit do své lavice , a plínka mi při chůzi krásně šustila. Posadil jsem se do lavice a přišla ke mě paní učitelka a řekla . Tak takhle by to nešlo copak může mít bejby jako ty ve škole dudlík aniž by byl přivázaný na gumičce co když ti dudu vypadne z pusinky . No počkej to hned napravíme , odešla ke svému stolu a z šuplíku vyndala chuchvalec gumy a šla mi na gumu připevnit dudlík. Provlékla mi gumu přez dudlík a omotala mi gumu kolem hlavy aby mi dudlík držel . Udělám ti pod nosánkem pěknou mašličku aby jsi gumu čichal při tom jak budeš dudlat své dudu bejby , řekla paní učitelka a uvázala mi gumu u nosu abych při každém nadechnutí cítil hezkou vůni gumy co mi držela v puse dudlík. Pořád jsem se díval na papučky , moc se mi líbí , a je to krásný být ve škole v plínkách a všem ostatním paní učitelko. Jsem moc rád že můžu nosit plínky a hlavně školní papučky. To jsem moc ráda bejby .Hezky tu seď v plínečkách a čuchej tu gumu . Tvoji spolužáci přez tu gumu co čicháš o přeztávce skákaly v papučkách tak čichej tu gumu , a dudlej svůj dudlík . Moc ti to sluší jak tu sedíš v plínkách , máš na nožičkách pěkné papučky . Né aby tě napadlo si cokoli sundat , budeš mít po celou dobu ve škole vše na sobě . Postav se bejby, chci ti překontrolovat plínku zda nepotřebuješ přebalit.No raději tě přebalím aby jsi na přestávku měl novou plínku když si budeš hrat se spolužáky.
Paní učitelka mě odvedla za ruku na chodbu kde byl přebalovací pult . Tady tě přebalíme bejby.
Lehnul jsem si poslušně na přebalovací pult a paní učitelka mi začala stahovat punčucháče aby mi mohla vyměnit plínku.
Porozepínala mi plenku a zjistila že ji mám čistou řekla jen : no plínečku máš čistou ale přece ti dam novou .
Odpovědět