Východ Slovenska

Seznamka všech plenkařů a plenkařek.
Odpovědět
Rowney
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ne

Východ Slovenska

Příspěvek od Rowney »

Ahoj, mám 37 rokov, pohybujem sa v okolí východného Slovenska, Mi, Vt, He. Zvažoval som či sem vôbec nejaký inzerát dávať, keďže komunita DL ľudí je tuna na východe, no čo si budeme hovoriť, skoro žiadna. Ale tak prečo to neskúsiť. Rád by som spoznal niekoho s pozitívnym vzťahom k DL, keďže aj ja som skôr DL ako AB. Priťahuje ma nežné pohlavie, ale viem že som aj mierne Bi, nevyhľadávam mužov, ale pri hrách, sa viem tak nejak prispôsobiť danému momentu, ak je tam chuť na oboch stranách a sympatie, MtF som zatiaľ nemal žiadne skúsenosti, tak neviem povedať. :))

O mne, som veľmi aktívna osoba, čo sa premieta aj do osobného života, neviem sa nudiť, deň mám vyplnený až do večera. Rád športujem, milujem prírodu, prechádzky, zvieratá, ktoré aj mám, so svojim psom trávime veľa voľného času von. Ak sa začína otepľovať ako teraz, tak to vyťahujem motorku z garáže. Inak som vraj veľmi empatická osoba, inteligentná, vzdelaná a na svoj vek vraj vyzerám mlado, no neviem :))

V intímnom živote, som veľmi otvorená osoba, mám rád hry všelijakého druhu, hlavne tam musí byť chuť na oboch stranách, ako som písal nemám rád nudu, ako v osobnom živote tak ani v intímnom, preto asi aj objavenie záľuby v DL. DL beriem ako spestrenie, nevenujem sa tomu pravidelne, sú obdobia kedy ma to napr. nebaví vôbec. :))

Ak by boli nejaké otázky, tak to už cez SS.
Kristynka
Pohlaví: Kluk
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano

Re: Východ Slovenska

Příspěvek od Kristynka »

To máš pravdu s tou komunikací. Je zde hodně mrtvo a když odpovíš, tak většinou žádná odpověď. Když se podíváš do historie, tak jsou zde komunikace i deset let staré. Kristýnka.
Odpovědět