hlavně nevím jak bych někde vysvětlil proč mám plenky ale zase riskovat po....
Manželka pracuje jako lékařka v nemocnici a můžu tě ujisti, že lékaři vůbec neřeší jestli máš na sobě plínky, nebo ne. Pro ně je to tak normální, jako když jdeš do obchodu si koupit chleba. A i kdyby se tě hned nějaký lékař na to zeptal, tak no a co! Odpovíš po pravdě. Máš hyperaktivní močový měchýř a už to řešíš se svým urologem. Každý doktor tohle vezme a už se o to nebude více zajímat.
Narovinu, radši mít trochu ostudy, že máš na sobě plínku, než mokré kalhoty.
hlavně nevím jak bych někde vysvětlil proč mám plenky ale zase riskovat po....
Manželka pracuje jako lékařka v nemocnici a můžu tě ujisti, že lékaři vůbec neřeší jestli máš na sobě plínky, nebo ne. Pro ně je to tak normální, jako když jdeš do obchodu si koupit chleba. A i kdyby se tě hned nějaký lékař na to zeptal, tak no a co! Odpovíš po pravdě. Máš hyperaktivní močový měchýř a už to řešíš se svým urologem. Každý doktor tohle vezme a už se o to nebude více zajímat.
Narovinu, radši mít trochu ostudy, že máš na sobě plínku, než mokré kalhoty.
a vůbec když půjdu kolečko po doktorech může mi nějaký dát na tohle pleny na předpis? spíše si myslím že mi budou ochotni jen napsat ty prášky
Hele, o co ti přesně jde ? - Napsalo se tady toho dost. Pokud máš hyperaktivní močák, tak je určitá šance. Pokud ne, tak si musíš vybrat - buď dryjáky, nebo si vyřeš ty svoje problémy u cvokaře.