Cushies
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Cushies
Dle názvu jsou to tyhle? https://uk.eu.abuniverse.com/product/cus/ Příště bych uvedl i odkaz
-
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Jo, to jsou ony.kluk-v-plenkach píše: ↑stř 25. zář 2019 9:51:05Dle názvu jsou to tyhle? https://uk.eu.abuniverse.com/product/cus/ Příště bych uvedl i odkaz
-
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Ahoj, vím že odpovídám docela pozdě, ale snad pomůžu těm co o nich budou uvažovat v budoucnu.
Za mě jsou super. Ten dětský design je úžasný. Je to dokonce dvoulepítkový design, takže tím je ta dětskost ještě umocněna. Mě dokonce asi nejpohodlněji ze všech zatím vyzkoušených plenek sedli na tělo, i přes to, že jsem podle jejich velikostí zrovna mezi L a XL (takže jsem bral XL). Je to zvláštní, u inkontinenčních plen se velikosti překrývají a taky jsem na pomezí M a L, ne L a XL
Není to ale nic na diskrétní nošení! Šustí a jsou i pod oblečením docela vidět. Taky nejsou nějak extrémě savé, ale o něco více než Abri form M4 myslím snesou, ale tu už jsem dlouho neměl, takže nemůžu spolehlivě říct.
Za mě jsou super. Ten dětský design je úžasný. Je to dokonce dvoulepítkový design, takže tím je ta dětskost ještě umocněna. Mě dokonce asi nejpohodlněji ze všech zatím vyzkoušených plenek sedli na tělo, i přes to, že jsem podle jejich velikostí zrovna mezi L a XL (takže jsem bral XL). Je to zvláštní, u inkontinenčních plen se velikosti překrývají a taky jsem na pomezí M a L, ne L a XL
Není to ale nic na diskrétní nošení! Šustí a jsou i pod oblečením docela vidět. Taky nejsou nějak extrémě savé, ale o něco více než Abri form M4 myslím snesou, ale tu už jsem dlouho neměl, takže nemůžu spolehlivě říct.