Petice proti banování plastových ABDL plenek!
- DiaperNeet
- Ověřený uživatel
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Petice proti banování plastových ABDL plenek!
Ahojte, nedávno jsem našel na zahraničním fóru spekulace, že se mají banovat plenky s plastovým povrchem. Pro mě je to prakticky nepředstavitelné a nebudu sám. Podepište tuto petici kdo můžete http://chng.it/FcvHJYxftX
- ababyi
Re: Petice proti banování plastových ABDL plenek!
Kde sa môžem dočítať niečo o tom, že sa má plast zrušiť? Toto mi príde ako dosť neseriózne spravená petícia, žiadne zdroje...
?
?
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Sexuální orientace: Bisexuální
Jak jako banování plenek? Zákaz na úrovni státu? Výrobci vyrábí, po čem je poptávka a třeba u ABDL plen jednoznačně vedou ty PVC. Předpokládám že důvodem bude asi všudy přítomná eko mánie Plenka je sama o sobě zátež, myslím že už je jedno jaký má povrch
- ababyi
Ďalšia vec: na svete je 100k+ ABDL ľudí. K tomu pridaj milióny inkontinentných. Tu je koľko podpisov, 36? Niečo nesedí.
- Firzen
Zákaz plenek s plastovým povrchem je úplný nesmysl, protože ten plast je samozřejmě i v těch s povrchem prodyšným.. To už by se toho plastu fakt moc neušetřilo, nehledě na to, že ten prodyšný materiál bude asi složitější vyrobit.
Spíš bych se "obával" zákazu jednorázových plenek jako takových, to podle mě za nějakou dobu přijde. Ale ono to nebude moc vadit. Prostě si všichni zvyknou na to, že plenky jsou víc vidět, neboť budou všichni po čase nosit látkové
Spíš bych se "obával" zákazu jednorázových plenek jako takových, to podle mě za nějakou dobu přijde. Ale ono to nebude moc vadit. Prostě si všichni zvyknou na to, že plenky jsou víc vidět, neboť budou všichni po čase nosit látkové
Vyzkoušejte naši kreslící ABDL aplikaci pro Android. Aplikace je i v Češtině, jen jsme zapomněli doplnit české obrázky.