a bude mi smrdět batoh To nee, navíc v centru města kde to pak nepozorované vyhodit venku?
Tak zrovna v centru Ostravy bych si s tím hlavu nelámal. Stačí se podívat co se pohybuje po náměstí Jo jsme tu kraj razovyty... Víc blbé to je, když jsem někde v přírodě nebo na horách (mám rád čistou přírodu). Proto sebou nosím i černé pytle na odpadky (bohatě stačí na 20l). Stačí udělat balíček s uzlíkem na konci a je klid, nikde nic neteče a nesmrdí a pak vyhodit na vhodném místě.
a bude mi smrdět batoh To nee, navíc v centru města kde to pak nepozorované vyhodit venku?
Tak zrovna v centru Ostravy bych si s tím hlavu nelámal. Stačí se podívat co se pohybuje po náměstí Jo jsme tu kraj razovyty... Víc blbé to je, když jsem někde v přírodě nebo na horách (mám rád čistou přírodu). Proto sebou nosím i černé pytle na odpadky (bohatě stačí na 20l). Stačí udělat balíček s uzlíkem na konci a je klid, nikde nic neteče a nesmrdí a pak vyhodit na vhodném místě.
Přesně tak, sáček poslouží vždycky dobře a nějaký skrytý misto se taky vždycky najde a pak šup s tím do koše
Já s přebalováním nemám problém. když je potřeba vyměnit plenku, tak to provedu na WC bez problému. Mám s sebou vždy igelitový sáček. Není problém si na záchod vzít nějakou kabelu, nebo něco podobného, vždyť ženy také chodí s kabelkama na záchod. Kristýnka.
Ja raz menil mokru plienku na wc hlavnej stanice. A v momente ked som mal staru plienku dole a chystal si novú, tak z vedlajsej kabinky niekdo podsunul listok (urob aj mna) . Najprv som sa zlakol , ale ked som uz mal čistú plienku nasebe tak som mu potichu povedal ze že som pocikany v plienkach. A hned som počul ako zacal honit.
Když jsem byl v Blavě na hlavnim naposledy v r. 2013, tak to tam vypadalo dost strašně. Vypadá to tam pořád stejně hnusně ? - Hajzly jsem tam nikdy nenavštívil, naštěstí.