Box v lese
-
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Box v lese
Napadlo ma,keby niekde na lesnej ceste skryjem zamykaciu pokladňu,a naplním ju dryniteskami a vložkami,nebolo by to mega žeby som si ju mohol navliecť alebo vymeniť vonku? Mám vybrané také menej frekventované miesto kde často ľudia nechodia,ale tiež by bolo vhodné vymyslieť nejakú jednoduchú prenosnú prezliekaciu kabínku pretože keby predsa šiel okolo nejaký traktor,tak by mi to bolo nepríjemné keby ma videl. Nachádza sa to pri rolách,kde je také malé miesto zahustené stromami.Nemám moc priestoru,ako si doma užívať fetish,keď tak by som bol rád,keby ste mi poradili kde vonku by sa dala vyhodiť,poprípade zneškodniť,odložiť na neskôr, pretože doma pochopiteľne nemôžem vždy a nerád chodím stále niekam na wc. Chodím tam na bicykli takže aj napriek tomu že je to ďalej sa tam v pohode dostanem,samozrejme iba keď neprší. Je to popravde aj idealne miesto na oddych. Má nejaký vplyv teplota a vlhkosť na skladovanie ? Máte nejaké podobné skúsenosti z používaním v lese alebo mimo mesta? Čo si myslíte o tomto nápade?:D
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Box v lese
Určite má, a podľa mňa to po čase natiahne vlhkosť zo vzduchu. Prípadne super skríš pre myši a tak lebo sa tam prehrýzu a urobia si hniezdo tam. Ako fakt neodporúčam
- Treti oko
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Já nedoporučuju schovávat plínky dlouhodobě ani v autě - natahujou vlhko. Na pár dní o nic nejde, ale časem to může i plesnivět.
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
plastová krabica alebo kovová okay tam nemusia prehrýzť a vlkost? Vákuové sáčky? Možno boh vie ale neviem reálne veď skus a uvidíš