ID - Slip
-
- Ověřený uživatel
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ne
Re: ID - Slip
Za mě byly ta Molicare (10 kapek) v pohodě. Savost dostatečná, docela pohodlné, solidní lepítka tad.... Jediné co bych jim vytknul je to, že jsou nízké. Nemám rád, když mi plenky končí na úrovni, nebo pod úrovní boků. Ale beru, že tohle je čistě subjektivní věc. Takže za mě jsou OK
Když už jsme u těch Molicare. Na zkoušku jsem si koupil Molicare Elastic 9 kapek, velikost M (https://www.benu.cz/kalhotky-absorpcni- ... 184ml-26ks). No to je vcelku solidní úlet. Píšou, že je to velikost 85-120 cm. Já mám přes boky 95 cm a i tak se mi elastické "křidýlka" BEZ natáhnutí překrývají. Takže celé to nakonec drží na houby a celé mi to sedí jak bederní rouška. Naštěstí se to dá trochu vylepšit kouskem papírové lepící pásky a klasickými fixačními kalhotkami z In-Texu. Nevím proč, ale mám pocit, že tohle někdo navrhoval od stolu, bez praktických zkušeností. Pokud by měl někdo zájem z okolí Ostravy, rád podaruji v podstatě celý balík.
-
- Ověřený uživatel
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
To já jsem zjistil už dávno, že nemá smysl kupovat jiné plenky než klasické zalepovací se čtyřmi lepítky.
Jak ti byly velikostně ty Maxi Plus? Já mám velikost mezi S a M. Myslíš, že mi nebudou velké?
Jak ti byly velikostně ty Maxi Plus? Já mám velikost mezi S a M. Myslíš, že mi nebudou velké?
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Hele jestli ses větší esko /menší emko tat ti padnou a asi i budou docela sedět já mám m/l a mě mají tendenci sjíždět když sou plný. Jinak nejsou vůbec špatný.