Příležitostná pečovatelka
-
- Pohlaví: Holka
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Re: Příležitostná pečovatelka
Já sice ABDL nemám, ale svojí úchylku na DMO, Invalidní vozíky atd, jsem vybalila na přítelkyni, než jsme spolu začali chodit
Bála jsem se reakce, ale naštěstí řekla jen že “Je to divný, ale neškodný”, postupem času jsme se dostali k tomu, že by mi mohla třeba jeden den dělat asistenci, včetně přebalení, krmení atd. Řekla, že by to bylo fajn a navíc že by mě měla ve svých rukou. (Je to ta dominantni) Takže u mě to zafungovalo takhle, tak pokud máte dominantní přítelkyni, co tolik nesoudí podivnosti, vybalte to na ni.
PŘEJI GOOD LUCK.
Bála jsem se reakce, ale naštěstí řekla jen že “Je to divný, ale neškodný”, postupem času jsme se dostali k tomu, že by mi mohla třeba jeden den dělat asistenci, včetně přebalení, krmení atd. Řekla, že by to bylo fajn a navíc že by mě měla ve svých rukou. (Je to ta dominantni) Takže u mě to zafungovalo takhle, tak pokud máte dominantní přítelkyni, co tolik nesoudí podivnosti, vybalte to na ni.
PŘEJI GOOD LUCK.
-
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte dudlík?: Ano
Jeeee take bych se hlásil k příležitostně pečovatele, jen kdybych věděl alespoň odkudpak jste?Nebo neco bližšího?
-
Já bych určitě měl zájem, nic speciálního nepotřebuju, jsem spíš na DL + spanking než klasicke ABDL. Vzhledem k tomu, že není žádná konkurence, tak se myslím každý přizpůsobí a zájem určitě bude aniž by bylo potřeba mít něco speciálního, stačí plenky a dohodnuté místo když to zjednoduším:-) . Mohl bych třeba pomoct s tvorbou internetové stránky pokud by byl zájem.adbabymamka píše: ↑pát 12. úno 2021 22:42:13Vzhledem k situaci jaká je zvažuji dělat příležitostně ( možná i pravidelně) pečovatelku o dospělé děti. Přebalování, krmení, hraní si je jasné v případě velkeho zájmu a nadstandardní ceny i kojení, ale ráda bych věděla, co treba je pro vás důležité? Nějak konkrétní zvláštní požadavky? Prosím o seriózní odpovědi děkuji
Naposledy upravil(a) SciM dne čtv 22. dub 2021 13:50:23, celkem upraveno 1 x.
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Pro mně je důležitý osobní přístup, v ideálním případě časem i kamarádství a sem tam třeba i vídání (záleželo by) i mimo "lekce". Jasná a otevřená komunikace. Co ano, co ne, cena dopředu. Nekoukat na hodinky a neměřit čas přesně, ale nikdy nekončit předčasně bez důvodu.adbabymamka píše: ↑pát 12. úno 2021 22:42:13Vzhledem k situaci jaká je zvažuji dělat příležitostně ( možná i pravidelně) pečovatelku o dospělé děti. Přebalování, krmení, hraní si je jasné v případě velkeho zájmu a nadstandardní ceny i kojení, ale ráda bych věděla, co treba je pro vás důležité? Nějak konkrétní zvláštní požadavky? Prosím o seriózní odpovědi děkuji
-
Nechtěl by mi někdo zprostředkovat zážitek v podobě toho že by se o mě aspoň 24 hodin staral jako o postiženého na vozíku a v plenkách. Mohu oplatit stejně.
-
Teď nevím jestli to myslíš ironicky, ale jestli chceš klidně napiš.
-
-
nie som pečovatelka ale pači sa mi prebalovat a starat sa o dospelych čo nosia plienky a gumove gatky.Nie o tych ktorý to musia ale o tych ktorý to chcú hambia sa pred inými ....
-
To je hodně zajímavé, takových lidí je tu určitě mnoho snad se tu pro tebe někdo najde