V zahraničí jsou tyto salónky pro dospělé děti relativně dost rozšířené, u nás je to ale horší. Své případné zkušenosti, ale i otázky a nabídky pište sem.
Ahoj, tohle už se mnohokráte řešilo. Jedna otázka je, kolik je ochoten kdo zaplatit, druhá, kolik za to někdo chce. V Německu ve vybaveném “studiu” začínají na cca 200€/h, v Čechách a na Slovensku jsem u domin (tj. ne ABDL prostředí) platil cca 100€/h, což jsem zhruba ochotný dát a pleny jsem nosil své. I tady ceny půjdou časem nahoru, ale v tuto chvíli nad vyšší hodinovou “sazbou” váhám. Samozřejmě se najdou různé priváty, kde se asi dá cena domluvit nižší, ale to záleží už na každém z nás/vás, co od toho kdo čeká.
Já dával 3000 Kč za hodinu 123,72 euro/hodinu u madam Aradia ale nebylo to ono spíš to ostatní bylo lepší. Tak bych rád vyzkoušel jinou mám pár jich na stránkách profi dominy vybraných ještě uvidím jaká vyhraje.
Určitě bych uvítal ženu - maminku, pečovatelku, vychovatelku, zdravotni sestřičku a pod.
Cenu bych bych ochoten akceptovat kolem 2000 Kč/hod. V ceně vlastní prostor. Spokojím se pro začátek s málem. Nejspíše bych si raději dovezl vkastni plínky, jelikož mám raději látkové s to asi málokdo má. Ale podle scénáře bych byl ochoten zaplatit i více, ovšem nemyslím hlavně scénář sex, ale celkový přístup je hře.
Je to moc dobře, když se můžeš vyčůrat do WC, ale je mnohem příjemnější, když se můžeš vyčůrat do plínky.