Jak jsem začal nosit plenky 2

Vše o plenkách
Odpovědět
Plena111
Příspěvky: 9
Registrován: úte 08. led 2019 20:16:30
Pohlaví: Holka
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano
Jak jsem začal nosit plenky 2

Příspěvek od Plena111 » čtv 25. dub 2019 21:46:54

Už je to několik let kdy jsem měl naposled plenky, bylo to někdy když jsem byl na chalupě o prázdninách a soudce hlídal dům zatímco oni byli na dovolené. Sousedka měla dceru která se ještě počůrávala, tak jsem si vzal pár jednorázových plenek. Bylo v době kdy jsem chodil ještě na střední školu a bylo mi 17 let. Ale ten týden na chalupě jsem si díky plenkám parádně užil. Strašně mě ty plenky vzrušovali, zvláště když jsem se do nich počůral. Po návratu z chalupy domů jsem o sobě pochyboval a říkal jsem si co to provádím, že nejsem normální, když mě vzrušují plenky. Říkal jsme si, že s tím musím skončit. To bylo období kdy prázdniny končili, já se těšil do školy a na své spolužáky a učení. Měl jsem naštěstí spoustu jiných zájmů a povinností, tak jsem si pak dlouho na pleny ani nevzpomněl .
Až do chvíle kdy jsem měl na vysoké škole zkouškové období a měl jsem před jednou poslední důležitou zkouškou. A potřeboval se odreagovat. To jsem si četl stránky abdl fóra a zaujali mě tam zkušenosti a příběhy lidí kterým se líbí plenky a dělat do nich potřebu. Pak jsem si na internetu našel, že když se mi líbí používaní plenek a hra na malé dítě tak je to úchylka zvaná adult baby – dospělé děti. Na internetu jsem našel videa jak se o tyto děti starají jejich maminky a tato představa mě vzrušovala, že bych chtěl aby se o mě taky takto někdo staral. Ale zatím to je stále můj nesplněný sen. Tak jsem si alespoň nakoupil plenky. Jelikož jsem měl pokoj na koleji volný, můj spolubydlící měl již po zkouškách tak byli doma. Mohl jsem si proto dovolit hrát na malé miminko. Jednou večer jsem se zabalil do plenky a pustil si svůj oblíbený seriál, pil u toho. A když jsem se mi chtělo čůrat pustil jsem do plenky. Vrátil si mi ty krásné chvíle, kdy jsem trávil týden prázdnin na chalupy. Bylo to krásné a zrušující. Najednou mě rozbolelo bříško a chtělo se mě kakat. Ale do té doby jsem se do plenky nikdy ještě nepokakal. Ale říkal jsem si, že když mám plenky tak to můžu zkusit. Najednou jsem to do plenek pustil, byl to příjemnější a vzrušivější pocit než se jen počůrat. Jedinou nevýhodou byl ten smrádek v pokoji. Tehdy jsem si uvědomil, že by bylo fajn mít někoho kdo by mě přebalil. Ale nikdo takový nebyl, tak jsem si představoval, že mě přebaluje nějaká pěkná slečna a dostal jsem velkou erekci, pohrál jsem si se svým pindíkem, uvolnil se a pak se šel očistit. Byl to krásný zážitek.
Další dny jsem se musel učit na zkoušku, kterou jsem nakonec zvládl. Poté vždy kdy jsem měl volný pokoj, jsem si užil chvíle s plenkou. Jednou jsem si řekl, že to nemůžu dělat, že je to něco odporného. Že se musím chovat normálně a dospěle, tak jsem na pleny zanevřel a věnoval jsem se důležitým věcem, studiu, práci a jiným zálibám než plenkám. Ale jistě nemusím říkat, že to nebylo napořád.


Odpovědět