Kam az to muze dojit ?
-
- Pohlaví: Holka
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Kam az to muze dojit ?
Jaký vylomeniny?
Závislost je něco, co Tě v životě omezuje. Něco, bez čeho nedokážeš být. Což bych o sobě fakt neřekla. Nevím no. Já bych se 150 km kvůli dudlíku navracela
Já jsem na ty infantilní věci jako povlečení a kelímky na pití koukala vždycky, jen až teď mi došlo, že je do toho každému prdlajs. A není to tak, ze bych se nemohla napít z normálního hrníčku nebo vyspat v normálním povlečení...
Neměla jsem dětství, kde bych si disney a růžovou mohla užit, tak to doháním teď. To přece není nic tak špatného nebo jo?
Závislost je něco, co Tě v životě omezuje. Něco, bez čeho nedokážeš být. Což bych o sobě fakt neřekla. Nevím no. Já bych se 150 km kvůli dudlíku navracela
Já jsem na ty infantilní věci jako povlečení a kelímky na pití koukala vždycky, jen až teď mi došlo, že je do toho každému prdlajs. A není to tak, ze bych se nemohla napít z normálního hrníčku nebo vyspat v normálním povlečení...
Neměla jsem dětství, kde bych si disney a růžovou mohla užit, tak to doháním teď. To přece není nic tak špatného nebo jo?
- Treti oko
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
To, co popisuješ, se jmenuje regres a v tomhle případě je to mechanismus antistres. V menší nebo větší míře nás to postihuje všechny. Tak si uživej, ne každá závislost škodí zdraví.
Absurdní poznámka: Všichni do jednoho jsme závislí na existenci atmosféry.
Absurdní poznámka: Všichni do jednoho jsme závislí na existenci atmosféry.
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Právě plenky jako závislost určitě zdraví neškodí, naopak je to velmi příjemná závislost. I když někdo tvrdí, že se může na plenkách vypracovat závislost, na jejich používání a pak se člověk stane inkotinentním, ale tomu nevěřím.. jen jsem to někde četl, ale možná že to byl jen něčí vhlký sen Leda že zapomene že zrovna plenku nemá a bude mít mokré kalhoty
-
- Pohlaví: Holka
Něco na tom asi bude
Mě se to líbilo vždycky. A teď zpětně si to fakt užívám. Jsem hlavně šťastná, že můj skoro manžel si to užívá stejně jako já. Že se mu taková moc líbím a že mě právě pro tu mojí lehkou infantilnost miluje. A to jsme se sešli dost náhodou. V době, kdy jsme se potkali, jsme o ABDL a o čemkoli podobném vůbec nevěděli. O ruku mě požádal vlastně vzápětí po tom, co jsme zjistili, že jsme na úplně stejné vlně, což bylo shodou okolnost v Paříži, takže romantika. Příští rok mám slíbený Disneyland ))
Ale to už zakecávám původní myšlenku.
Já třeba věřim tomu, že ta závislost se vypracovat dá, protože třeba u sebe vidím, že po delším nošení (stačí den, dva), mám problém udržet suché kalhotky. Není to moc, ale je to tam. Ale vždy to přejde do pár hodin
Mě se to líbilo vždycky. A teď zpětně si to fakt užívám. Jsem hlavně šťastná, že můj skoro manžel si to užívá stejně jako já. Že se mu taková moc líbím a že mě právě pro tu mojí lehkou infantilnost miluje. A to jsme se sešli dost náhodou. V době, kdy jsme se potkali, jsme o ABDL a o čemkoli podobném vůbec nevěděli. O ruku mě požádal vlastně vzápětí po tom, co jsme zjistili, že jsme na úplně stejné vlně, což bylo shodou okolnost v Paříži, takže romantika. Příští rok mám slíbený Disneyland ))
Ale to už zakecávám původní myšlenku.
Já třeba věřim tomu, že ta závislost se vypracovat dá, protože třeba u sebe vidím, že po delším nošení (stačí den, dva), mám problém udržet suché kalhotky. Není to moc, ale je to tam. Ale vždy to přejde do pár hodin
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Závislost jo, ale ne asi že by se člověk svévolně počůrával, ale spíš že prostě si na to zvykne a zapomene že zrovna ten den plenu nemá a je průšvih
Joo, kalhotky holkám vlhnou z různých důvodů.. někomu třeba když slyší Biebera
Já třeba poslední dobou ty pleny nosím prakticky 24/7, i do práce, byť tam je nepoužívám, normálně jdu na záchod, použiju až po práci.. Akorát to trochu leze do pěněz, ale to alkohol nebo cigarety taky, ale vydělávám takže si můžu dopřát
Joo, kalhotky holkám vlhnou z různých důvodů.. někomu třeba když slyší Biebera
Já třeba poslední dobou ty pleny nosím prakticky 24/7, i do práce, byť tam je nepoužívám, normálně jdu na záchod, použiju až po práci.. Akorát to trochu leze do pěněz, ale to alkohol nebo cigarety taky, ale vydělávám takže si můžu dopřát
-
- Sexuální orientace: Homosexuální
Me by se libilo starat o male miminko. Ale nekdy jako relax se sam zabalim do plenky a predstavuji si ze jsem malinkaty chlapec. Kdybys mela zajem , bysme si mohli psat a treba bych se o tebe postaral. Vhtel bych svoji abdl zalibu s neky sdilet, jinak si pripadam sam a nekdy se za sebe stydim a rikam si jestli jsem normalni, 32 lety chlap ma plinky . Ozvi se treba do soukrome zpravy, budu se tesit.Maličká Misicka píše: ↑pon 11. bře 2019 8:48:52Myslím že ja mam silnější stupeň te zavislosti..nechci dělat nic dospělého pokud to bude možné a najdu takového daddyska kterému miminko jako ja bude vyhovovat...ja osobně bych rada to 24/7 ale zatím to je jen relax než najdu
-
- Nosíte dudlík?: Ne
Najít takovou o kterou by mohl pečovat se vším všudy
Ahoj hledám tu svoji malou holčičku najdu už?