Čauky
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Čauky
Vpředu, i vzadu Vpředu za ní nemůžou jen plenky
Kéž by takových holek bylo víc.. nebo možná je, ale moc neprojevují
To už jsem si taky mnohokrát říkal zda, případně jak moc to jde vidět asi a co by se lidem honilo hlavou... i když většina má jiné starosti než řešit něčí tlustší, to tak leda puberťáci by to řešili
Dneska ale ta boule mezi nohama byla fakt velká, k tomu šustivé igelitové kalhotky
Čistě teoreticky- nebudeme asi ze stejného alespon kraje, nebo okresu? V mém případě sever moravy.
Kéž by takových holek bylo víc.. nebo možná je, ale moc neprojevují
To už jsem si taky mnohokrát říkal zda, případně jak moc to jde vidět asi a co by se lidem honilo hlavou... i když většina má jiné starosti než řešit něčí tlustší, to tak leda puberťáci by to řešili
Dneska ale ta boule mezi nohama byla fakt velká, k tomu šustivé igelitové kalhotky
Čistě teoreticky- nebudeme asi ze stejného alespon kraje, nebo okresu? V mém případě sever moravy.
-
- Ověřený uživatel
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Když zvolím správnou velikost, tak vepředu není nic poznat. Tedy za normálního stavu. Bouli mně dělá jenom plínka, která je mi velká.pplenkarka píše: ↑pon 24. čer 2019 15:26:49u kluka ty plenky jsou desne sexy, a bouli mate vzdycky velkou ve predu je super plenkareni venku kord kdyz se to nedela primo na oko jako chodit mezi lidmi a rikat si jestli to ty lidi na tom cloveku poznaji nebo ne
Ještě mi řekni, ty jsi nějakého kluka s plenkou někdy na ulici potkala? Já holku žádnou. Nebo o tom aspoň nevím.
- Treti oko
Já jednou jo. Někde v Rajchu, ale když zjistila, že si jí prohlížím, tak byl všemu konec: Přijel S-Bahn a dala si hodně záležet, aby nenastoupila do stejnýho vozu. Zřejmě jí můj zájem překvapil a ani se tomu nedivím: Přežít vlastní smrt, pajdat a nosit plínky je pro slečnu kolem 24 velká rána. A to jsem se na ní jenom trochu usmál, nic víc.
Naposledy upravil(a) Treti oko dne úte 25. čer 2019 10:02:49, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví: Holka
Noo uplne na ulici jako ne ale mam jednoho kamose kterej je taky rad nosi takze delame ruzne experimenty chodime mezi lidi takze akorat jeho vidim ale po lidech na ulici koukam
-
- Ověřený uživatel
Já se venku, přirozeně, koukám holčičkám na zadečky, ale ony tam vždycky mají obyčejné kalhotky. Pod uplými džínami bych plínku poznal.
Jen aby nedošlo k nedorozumění, tak holčičkám, na které se zaměřuji, je kolem 20 let.
Jen aby nedošlo k nedorozumění, tak holčičkám, na které se zaměřuji, je kolem 20 let.
-
tak jako chapu to prirovnani male holcicky no prave ze kdyz mam dziny tesny tak v tom mam vzdycky takovej velkej zadek ale se sukni je to super
-
No jasny nosim vetsinou dzinovou takze to je super ale je kratsi takze si spis hlidam aby mi to nejak nekoukalo u toho se fakt musim hlidat
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Sexuální orientace: Bisexuální
Džínovou? Lepší klasickou, tu spíš zvedne vítr
-