Výměna plen
-
- Ověřený uživatel
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ne
Re: Výměna plen
Tak zrovna v centru Ostravy bych si s tím hlavu nelámal. Stačí se podívat co se pohybuje po náměstí Jo jsme tu kraj razovyty... Víc blbé to je, když jsem někde v přírodě nebo na horách (mám rád čistou přírodu). Proto sebou nosím i černé pytle na odpadky (bohatě stačí na 20l). Stačí udělat balíček s uzlíkem na konci a je klid, nikde nic neteče a nesmrdí a pak vyhodit na vhodném místě.kluk-v-plenkach píše: ↑pát 20. zář 2019 12:05:05a bude mi smrdět batoh To nee, navíc v centru města kde to pak nepozorované vyhodit venku?
-
- Sexuální orientace: Heterosexuální
Přesně tak, sáček poslouží vždycky dobře a nějaký skrytý misto se taky vždycky najde a pak šup s tím do košegxl píše: ↑pát 20. zář 2019 14:16:40Tak zrovna v centru Ostravy bych si s tím hlavu nelámal. Stačí se podívat co se pohybuje po náměstí Jo jsme tu kraj razovyty... Víc blbé to je, když jsem někde v přírodě nebo na horách (mám rád čistou přírodu). Proto sebou nosím i černé pytle na odpadky (bohatě stačí na 20l). Stačí udělat balíček s uzlíkem na konci a je klid, nikde nic neteče a nesmrdí a pak vyhodit na vhodném místě.kluk-v-plenkach píše: ↑pát 20. zář 2019 12:05:05a bude mi smrdět batoh To nee, navíc v centru města kde to pak nepozorované vyhodit venku?
-
- Sexuální orientace: Homosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ano
Ahoj, menili jste si pleny v prebalovaci mistnosti pro mimina v obchodnim dome ? Je tam klid, oproti panskym zachodkum . Krasne jsou zy detske motivi.
- TBoy
- Sexuální orientace: Bisexuální
Hej pár krát už áno je tam viac súkromia ale zase keď budeš vychádzať tak tie čakajúce maminy s detmi...
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte dudlík?: Ano
Lepší to je v kabince na WC, u přebalovacího koutku hrozí že vás tam někdo čapne