Ahojte ABDL!

Jste tu noví? Zde se můžete představit v pár slovech, či větách. ;)
Odpovědět
bubblegum
Příspěvky: 3
Registrován: sob 12. říj 2019 3:15:16
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Bisexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ne
Ahojte ABDL!

Příspěvek od bubblegum » sob 22. úno 2020 19:01:02

Ahojte!
Plienky milujem od malička. začal som asi v 7-8 rokoch, nosil som ich tajne. Myslel som, že z toho vyrastiem, ale nevyrástol som. Teraz mám 30, a rozhodol som sa, že nebudem schovávať a rád by som touto cestou stretol niekoho, s podobnými záľubami. O mne, som DL, ale niekedy mám predstavy. že by som bol malé dieťa a niekto by sa o mňa staral, a tiež viem si predstaviť postarať sa o niekoho iného.
Nikdy som nemal žiaden sexuálny vzťah, možno aj z toho dôvodu, že môj M veľmi od detstva nevyrástol a dá sa povedať, že moja výbava ostala na úrovni dieťaťa :) ale zase na druhej strane, netlačia ma plienky pri nosení :) Rád ich nosím, pretože cítim pocit bezpečia a bezstarostnosti.
Bývam sám, vo veľkom byte a je to dosť nuda. Pracujem ako IT, homeoffice. teda nemusím každý deň do práce a dá sa povedať, že mám veľa voľného času. Ak by sa tu našiel niekto, kto by sa chcel stretnúť, tak bývam na východe slovenska.
Zatiaľ ahojte.
ps. moja obľúbená značka tena slip plus small/medium. Na noc tena slip super medium, a niekedy tena flex maxi, ale tie nie sú veľmi pohodlné


Odpovědět