Marshmallow Challenge
- ababyi
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Marshmallow Challenge
Zaujímavý je krátky čas od začiatku po zamýšľaný efekt. Všetky tabletky, kvapky alebo aj čípky ho majú dlhší. Nepovedal by som, že je to 10 minút ako v pôvodnom návode, skôr 30, ale aj tak. Niekedy sa to môže hodiť.
Poznámka pre OP: je jedno, aké marshmallows použiješ. Skôr je otázka, aké kúpiš vo svojich potravinách.
Poznámka pre OP: je jedno, aké marshmallows použiješ. Skôr je otázka, aké kúpiš vo svojich potravinách.
-
- Nosíte dudlík?: Ne
Tak uvidíme jak bude čas tak to vyzkouším ale někde jsem četl že banán je lepší
-
- Sexuální orientace: Bisexuální
Teď jsem zkoušel 3 marshmellows od JoJo. Sednul jsem si k PC a asi po hodině a půl jsem vůbec nic necítil.
Pak jsem se zvednul, šel pro pár věcí po bytě a najednou tlak a nešlo to udržet
Ale upřímně nevím jestli to doporučit, ztráta kontroly byla super, ale to hned přebyly následky, které by v jiné poloze než ve stoje určitě protekly a byly potřeba uklidit
Asi bych víc bral klystýr předem a banány, je to víc práce připravit, ale mnohem méně uklidit a dá se v tom i vydržet
Pak jsem se zvednul, šel pro pár věcí po bytě a najednou tlak a nešlo to udržet
Ale upřímně nevím jestli to doporučit, ztráta kontroly byla super, ale to hned přebyly následky, které by v jiné poloze než ve stoje určitě protekly a byly potřeba uklidit
Asi bych víc bral klystýr předem a banány, je to víc práce připravit, ale mnohem méně uklidit a dá se v tom i vydržet
-
Úžasné jen doporučuji . Klidně jich tam vrazte víc ani mrazit není třeba kezby šlo takhle zařídit i pocurani