čaute :D
-
- Pohlaví: Kluk
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: čaute :D
Čauky, zdravím Tě na fóru ABDL. Píšeš, že jsi od vedle, což jsem sice až tak úplně nepochopil, ale to neva. Já jsem z brněnska, jsem starší muž,
sportovní postava, štíhlý, záliba je jasná. Pokud by jsi měl zájem si psát a nebo se i potkat a navzájem si vyzkoušet, jaký to je a i něco víc, tak mi napiš. Já zázemí mám - vlastní domek - tedy bez problému a z Brna do Olomouce to zase není až tak daleko a těch, co se chtějí potkat, zase tolik není.
Tak se měj, pěknej den a ozvi se.
sportovní postava, štíhlý, záliba je jasná. Pokud by jsi měl zájem si psát a nebo se i potkat a navzájem si vyzkoušet, jaký to je a i něco víc, tak mi napiš. Já zázemí mám - vlastní domek - tedy bez problému a z Brna do Olomouce to zase není až tak daleko a těch, co se chtějí potkat, zase tolik není.
Tak se měj, pěknej den a ozvi se.
- Treti oko
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
No jestli to dobře chápu, tak píše, že na jistým českým obdobně založeným serveru to jeho admini už tak dojebali, že je lepší tam nelézt. Anebo už ani nemůže, určitě za nějakou absurdní blbost. U mě to bylo přesně tak.
Takže vitaj tady ABDLMax
Takže vitaj tady ABDLMax
- ababyi
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Takto by som to nestaval :; fakt je, že aktuálne je tuná aktivita väčšia. To ale závisí od ľudí, kam sa čo rozhodnú napísať.
Osobne mi pluralita vyhovuje.
Osobne mi pluralita vyhovuje.