Jiný život [abdl, femdom, 18+]

Příběhy, povídky, ale i vaše reálné zážitky. Jsou tu dvě podmínky- ústředním tématem musí být ABDL (nebo-li plenky) a autorem příběhu musíte být buď Vy sami, nebo uvést zdroj!
Odpovědět
RavenCZ
Příspěvky: 10
Registrován: ned 08. zář 2019 20:54:35
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano
Jiný život [abdl, femdom, 18+]

Příspěvek od RavenCZ » sob 06. úno 2021 16:59:18

Povídka, která mě napadla dnes odpoledne, i když uzrávala v hlavě trochu déle. Psána trochu netradičně tím, že de facto ústřední postava sama nic nepopisuje, ale je popisována z pohledu ostatních. Je to víc sexuální, pokud to není váš šálek čaje, prosím přeskočte...


MÁMA

Manžel dostal skvělou pracovní příležitost v Německu, take začal odjíždět a vracel se čím dál, tím méně. Náš vztah už předtím uvadal, přemýšleli jsme, že bychom si pořídili druhé dítě, aby dostal novou jiskru. Ale to se asi stalo v jiném životě.
Zůstala jsem sama doma s dospívajícím synem. S penězi od manžela a zaměstnáním učitelky na základní škole jsme si na malém městě nežili špatně. Péťa byl na víceletém gymplu a dařilo se mu. Vypadalo to, že bude mít pubertu opožděnou, nebo sotva postřehnutelnou.

Když manžel zažal odjíždět pryč, začal mít Péťa noční můry a vrátilo se mu noční pomočování, kterým trpěl jako malý.
Když jsem poprvé našla fleky na prostěradle a počurané slipy v koši na prádlo, byl rudý až za ušima. Myslel si, že se budu zlobit. Místo toho jsem ho k sobě přivinula a utěšila, že to bude v pořádku.
Styděl se, ale nešlo to jinak. Nakoupila jsem plenkové kalhotky pro dospělé, nejmenší velikost, ubrousky, krém a další potřeby. Třásl se a vzlykal, když jsem ho něžně svlékla, dokonce měl mokrou skvrnu v rozkroku. Položila jsem ho na podložku, zvedla mu nohy a pečlivě mu namazala krémem zadeček. Pak pod něj položila plenku a stejně pečlivě namazala vepředu. Celou dobu si zakrýval obličej a tiše vzlykal. Zalepila a upevnila jsem plenku a přivinula si ho k sobě. Hladila jsem ho po zádech a utěšovala. Byl zase moje malé děťátko.

Přestěhovali jsme byt. Předtím jsme měli obývák a Péťův pokoj a já s manželem jsme spali v obýváku, ale teď jsem se přestěhovala k Péťovi a vznikla tak společná ložnice, která časem začala připomínat dětský pokoj. Pořídila jsem přebalovací pult, přihrádky na plenky, koš na plenky. Také jsme obměnili šatník a pořídila jsem Péťovi hodně bodyček, kalhotek, podkolenek a kraťasů s laclem.

Zvykli jsme si spát u sebe, Péťa přitulený u mých prsou. Ráno jsem mu zkontrolovala plenku, obvykle potřeboval přebalit. Vždy jsem ho hezky pečlivě očistila pěnou a ubrousky, znovu namazala krémem a zabalila do čisté plenky. Potom dostal lahvičku s čokoládovým mlékem a já se už musela rychle chystat do práce. Péťa měl školu tři minuty od domu, já deset minut autem. Nešlo to jinak, ale musel se vypravovat sám.

Ve škole se tvářil, že se nic neděje a je velký kluk, ale samozřejmě, že to muselo časem prasknout. Řekla jsem o jeho plenkách třídní učitelce. Neměla s tím žádný problém, dokonce se nabídla, že může Péťu přebalit v kabinetu, kdyby to potřeboval. Ale také jsem o tom řekla Péťově sestřenici Janě a to byla možná chyba. Chodila o ročník níž, ale bylo to chytré a zodpovědné děvče, takže jsem jí poprosila, aby Péťu čas od času zkontrolovala.

JANA

Neuvěřitelný! Bratránek znovu v plenkách jako mimino! Zatímco kluci v jeho věku začínaj kouřit, pít pivo a balit holky, Peťánek se začal počurávat a nosí plínky jako mimino. Úžasnej zdroj zábavy.
Teta mi o všem řekla, takže jsem šla hned první den na jisto a poplácáním na zadek se ukamžitě přesvědčila. Peťa zrudnul až za ušima, tak jsem se na něj jen zazubila a šťouchla do něj, pak jsme se rozutekli každý na své hodiny.

O velký přestávce jsem šla hned bratránka hledat. Ve třídě nebyl, bylo vidět, jak se snaží všem vyhýbat. Našla jsem ho, jak sedí v křesílku v jedné chodbě a čte si, s čajem v ruce. Tak jsem se k němu přikradla a bafla na něj. Podle očekávání se lekl a polil. Vyskočil z křesílka a začal vyvádět. Od čaje měl flek i na riflích.

Vidělo to pár lidí okolo, včetně kamarádek Lídy, Hanky a Páji. Kula jsem železo, dokud bylo žhavý. Se slovy "Ale ne, kdopak se nám to tu počural?" jsem vyrazila bratránkovi "pomáhat" a briskně jsem mu stáhla kalhoty. Světlo světa tak spatřila obrovská bílá pemprska. Teda, místama spíš žlutá. Výbuch smíchu vystřídalo šokované ticho. Bratránek si rychle natáhl kalhoty a utekl. No a já pak schytala svojí první ředitelskou důtku...

MÁMA

Péťa se vrátil první den ze školy dřív a našla jsem ho, jak brečí v posteli. Chvíli mi trvalo, než jsem ho utišila dost, aby mi vysvětlil, co se stalo. Hned jsem si vynadala, že jsem do toho zatáhla Janu. Ujistila jsem Péťu, že zůstane zbytek týdne doma.
Vzala jsem si dovolenou a udělali jsme si hezký týden. Bylo to jako dřív. Tulení, mazlení, přebalování, krmení. Začala jsem Péťu krmit z lahvičky i lžící. Pořídila jsem dětskou stoličku ve větší verzi. Péťa je naštěstí na svůj věk drobný, takže s tím není problém.

Péťa se během týdne přestal stydět pokakávat. S tím byl předtím problém, protože to odkládal a pak měl zácpu. Nezabraly ani čípky až prst do konečníku a klystýr. Začala jsem mu přimíchávat do jídla projímadlo a to nakonec asi zabralo. Když mě jednou v noci vzbudil nářek a já zjistila, že se Péťa ve spaní pokakal, zaradovala jsem se. Bylo vyhráno. Od teď už měl plenky napořád a začal je používat na všechno.

Také jsme se vypořádali s chloupky. Konečně jsem si mohla dovolit laserovou epilaci sama, tak jsem objednala i Péťu a zbavili jsme se tak těch několika málo chloupků, co měl. Začal teď vypadat ještě víc jako malý. A taky se tak začal chovat. Znovu to byl ten citlivý kluk, co se přijde schoulit k mámě, snaží se pomáhat, poslouchá a neodmlouvá. A těch pár případů, kdy odmlouval, rychle poznal, co dovede holá ruka na holém pozadí, nebo vařečka.

Byli jsme na výlětě, v kině i na návštěvě u kamarádky a její dcery. Ty braly Péťův návrat do plenek úplně v pohodě, skoro jako kydyby se nic nestalo. Koneckonců, Monika byla vždycky něco jako jeho starší sestra.

MONIKA

Bylo to zvláštní, ale vlastně docela hezké, znovu si hrát s legem, jako když jsme byli menší. Petr se zdál šťastnější, uvolněnější, i když bylo vidět, jak se stydí. Dala jsem mu najevo, že mi to nevadí a že je všechno jako dřív. Ale tak docela nebylo, protože zatímco on se vracel do dětství, já už dospívala.

Nemohla jsem si nevšimnout, jak se červená, když mi kouká na prsa pod těsným tílkem nebo na zadek pod legínami. Neušlo mi, jak si občas mne plínku a neklidně se vrtí. Bude to mít asi těžké, najít si holku, co bude s tímhle v pohodě.

Jeho pozornost a nesmělé pohledy mě bavily, takže jsem si s ním trošičku pohrávala, když jsme hráli svlíkací pokr a pravda nebo úkol. Brzy byl přede mnou jen v plenkových kalhotkách a stydlivě se zakrýval rukama. A neušel mi jistý zápach...

Vzala jsem Péťu dolů, aby ho jeho mamka přebalila. Zeptala jsem se, jestli s tím můžu pomoct a souhlasila, takže jsme spolu Peťu vzaly do koupelny, rozbalily a očistily. Styděl se a snažil se zakrýt erekci, ale teta dělala jakoby nic, takže já taky. Osprchovaly jsme mu zadek a očistily houbou, potom ho teta všude namazala krémem a já mu zalepila plínku.

Ani nepůsobil jako kluk, s jeho velkýma očima a dlouhýma vlasama, teď, když jsem ho viděla i tam dole, holého jako děťátko. Vzala jsem ho nahoru do pokoje a hráli jsme si dál, ale tentokrát jinak. Nalíčila jsem ho, nalakovala mu nehty, dala rtěnku a spletla mu vlasy do copů a potom jsme zkoušeli mé staré dívčí oblečení. Byl rozkošná holčička s tím stydlivým výrazem a boulí v rozkroku. Udělala jsem si i pár fotek. Škoda, že museli odjet tak brzy, ještě by bylo hodně zábavy...

MÁMA

Vzala jsem si na půlden dovolenou, abych Péťu doprovodila další týden do školy a ujistila se, že ho nikdo nebude šikanovat. Dál to ale bylo na něm. Naštěstí se dostal do dobré společnosti, přestože bych si to ani v nejdivočějších snech nepředstavila...

Odpoledne mi totiž Péťa řekl, že ho bude cestou do školy vyzvedávat Pavla a Klára, spolužačky, se kterými se teď začal bavit. Klára byla starší, protože měla odklad, chodila tajně kouřit za prodejnu, byla na svůj věk hodně vyvinutá a nosila oblečení v rock a goth stylu. Pavla byla tišší děvče, víc introvert, nosila brýle. Také byla starší, měla odklad kvůli zdravotním problémům. Jsk jsem se dozvěděla, měla problémy s ledvinami a trpěla lehčí formou inkontinence.

Zdálo se tak, že se tak samo nabídlo i řešení mého problému. Měla jsem vyrazit na školení, přes několik dní, ale nechtělo se mi nechávat Péťu doma samotného, určitě by se nedokázal ani sám přebalit. Takhle bych se mohla domluvit s jednou z těch dívek...

PAVLA

Počíhali jsme si na něj u skříněk. Klér zmerčila tu jeho sestřenku právě včas a odkázala jí do patřičných mezí. Nalepili jsme se k Peťovi každá z jedné strany a řekli jsme mu, že se nemá čeho bát, že se ho zastaneme.

Byly jsme trochu outsiderky, ale tady na gymplu nebylo moc šikanátorů, co by si na nás troufli. Naopak jsme měly respekt, protože jsme se bavily se staršíma klukama, s týpkama z motorkářský hospody, muzikantama a podobně.

Peti mi bylo líto, sama vím, jaké to je, muset nosit ochrannu. A Klér je prostě zlatá. Tváří se jako drsňačka, ale v jádru je to přirozená máma. Rychle souhlasila, že by bylo fajn vzít k sobě do "rodiny" i kluka, mohla by to být zábava. Já jsem spíš na holky, ale Klér to má tak i tak, takže tam byl příslib, že bychom si mohly obohatit postelový blbnutí.

Byla s ním zábava a rychle pochopil, jakou máme dynamiku. Vzaly jsme ho i za školu, kde jsme kouřily. Když jsme mu ale daly pokoužit, rozkašlal se a pak...se v přímým přenosu pokadil. Vyloženě bylo vidět, jak se mu zvětšuje boule na zadku a v rozkroku, jak začíná rudnout a natahovat. Utišily jsme ho a vymýšlely co dál.

Se vzlykáním nám řekl, že třídní, magistra Hrušková, o všem ví a že jsou u ní v kabinetu věci na přebalení. Tak jsme vyrazili za ní.

TŘÍDNÍ UČITELKA

Opravdu mě to zaskočilo, když se u mně ukázala děvčata s Petrem - a páchnoucím překvapením. Když mi jeho máma telefonovala, nějak mi nedošlo, že do těch plen vykonává VEŠKEROU potřebu. Ale co, jednou jsem pomoc slíbila, nedalo se nic dělat.

Natáhla jsem si rukavice, přichystala místo na přebalení na gauči a dala se do toho. Děvčata mi zdatně asistovala, zatímco Petr si jen stydlivě zakrával rudý obličej. Dílo se zdařilo a rovnou jsme se domluvily s děvčaty, že sem mohou přijít kdykoliv a klíč jim budu nechávat pod rohožkou.

MÁMA

Domluvila jsem se s Klárou, že pohlídá Péťu i byt až pojedu na to školení. Slíbila mi, že i vypere, uvaří a nebude pořádat žádné mejdany. Dovolila jsem, aby přišla i Pavla, ve dvou se postarají lépe. Domluvily jsme se na malé odměně, podle všeho to holky dělaly rády.

KLÁRA

Babysitting! Na pár dnů mít volný byt a chlapečka na hraní. Paráda! Sbalila jsem si z domova hromadu věcí, včetně hraček a další výbavičky. S Pavlí jsme dorazily hned na šestou, když Peťovo máma vyrážela. Přebraly jsme klíče i prachy a super večer mohl začít!

Nejdřív jsme spolu zkontrolovaly Peťovo plínku, pak jsme ho oblékly do infantilního bodyčka a daly mu dudlík. K večeři jsme objednaly pizzu, načly si víno, udělaly si hromadu popkornu a pustili si film v telce.

Jak se připozdívalo, dostávaly jsme se do nálady. Už dřív nás Peťa viděl držet se za ruce, objímat se nebo si dávat pusu. Ale teď jsme se jen v tričkách a kalhotkách tulily na gauči, hladily se a dlouze líbaly. Bylo vidět, že se mu to líbí, ale jeho malý pípí bylo pevně uzavřený v tlustý plínce.

Když mě Pájí začala lízat, dostala jsem nápad. Pája si svlékla svoje inko kalhotky a sedla si na podložku na gauč. Pak jsem přivedla Peťu a začala ho zaučovat, jak správně lízat. Byl přirozenej talent a brzo se Pája svíjela rozkoší. Klekla jsem si nad ní na opěradla křesla a nechala se lízat od ní. Bylo to fantastický.

Pak přišly na řadu pouta, plácačky a strapon. Nejdřív jsem hezky ošukala Páju, zatímco se Peťa díval a třel si plenku. Potom jsme ho položily na stolek, já si klekla tak, že mě musel lízat a Pája mu zatím rozepla plenku a upevnila nohy do postrojů, aby zůstaly nahoře. Že prý si pocvičí něco, co se jí bude hodit, až bude zdravotní sestra. Potom si natáhla gumovou rukavici a zajela mu prstem do zadku. Cukal sebou a svíjel a mezi vzdychy rozkoše musel lízat. Bylo vidět, že chybí jen kousíček, aby se udělal. Pája ale věděla, kdy přerušit masáž.

Po chvilce hraní jsme se vystřídali a já si nasadila stapon a hezky Péťu ošukala do zadku jako děvku. Vzala jsem rovnou střední velikost se zahnutou špičkou. Použila jsem hodně lubrikantu a nejdřív byla něžná a pomalu přirážela dovnitř a ven a pak zrychlovala a zrychlovala. Vystříkal se, aniž bych se vůbec musela dotknout toho jeho malého...pípí. Je vidět, že patří do plínky.

Potom jsme se museli všichni očistit, Péťa dostal novou plínku a hezky jsme usínali na matraci u televize, přitulení jeden k druhému.

Mskvor
Příspěvky: 43
Registrován: ned 08. říj 2017 14:21:21
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ne
Re: Jiný život [abdl, femdom, 18+]

Příspěvek od Mskvor » ned 07. úno 2021 0:18:15

Ahoj RavenCZ,

Tahle povídka není úplně něco, co by mě zvlášť bralo, ale je dobře napsaná a určitě si najde (zaslouženě) spoustu čtenářů, i když jich to asi okomentuje jen pár. Každopádně díky za ní, radost to číst.
MS

Uživatelský avatar
DiaperNeet
Ověřený uživatel
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 02. led 2020 22:01:24
Bydliště: Prostějov, Brno
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano
Re: Jiný život [abdl, femdom, 18+]

Příspěvek od DiaperNeet » úte 09. úno 2021 0:19:25

Bomba, rozhodně jeden z mých TOP oblíbených příběhů. 😁 Vyprávění z více osob tomu dodalo nový úplně jiný rozměr. 🤗 Moc se těším na pokračování 😁😁

Uživatelský avatar
JiříS
Příspěvky: 49
Registrován: stř 19. úno 2020 19:41:09
Bydliště: Karlovarský kraj
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano
Re: Jiný život [abdl, femdom, 18+]

Příspěvek od JiříS » úte 09. úno 2021 18:44:33

Pěkné pěkné. Moc se mi to líbí. Jen tak dál.

Uživatelský avatar
ababyi
Příspěvky: 109
Registrován: pon 17. úno 2020 7:50:55
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano
Re: Jiný život [abdl, femdom, 18+]

Příspěvek od ababyi » pát 12. úno 2021 2:43:08

RavenCZ píše:
sob 06. úno 2021 16:59:18
pokud to není váš šálek čaje, prosím přeskočte...
No to určite... :)
Máš talent.

diaperD
Ověřený uživatel
Příspěvky: 27
Registrován: pon 30. zář 2019 13:23:26
Pohlaví: Kluk
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Nosíte dudlík?: Ne
Re: Jiný život [abdl, femdom, 18+]

Příspěvek od diaperD » sob 27. úno 2021 20:42:46

Je to pěkný a jednoduchý příběh. Pohled více osob je zajímavý a dodává to větší prostor fantazii. Budu rád za pokračování příběhu, tohle téma se mi totiž moc líbí. Jen tak dál.👍👍👍
Je to moc dobře, když se můžeš vyčůrat do WC, ale je mnohem příjemnější, když se můžeš vyčůrat do plínky.

Uživatelský avatar
_diaperboy_
Příspěvky: 7
Registrován: pát 02. črc 2021 17:04:14
Bydliště: Praha
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Bisexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano
Re: Jiný život [abdl, femdom, 18+]

Příspěvek od _diaperboy_ » ned 19. pro 2021 16:35:46

Wau super jen tak dál rozhodně top co jsem zatím četl zkrátka jako sen určitě v tom pokračuj. ;)


Odpovědět