ABDLand
- Firzen
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: ABDLand
To vypadá vážně dobře! Přidávám si jejich odkaz do seznamu, a budu pravidelně kontrolovat!
Vyzkoušejte naši kreslící ABDL aplikaci pro Android. Aplikace je i v Češtině, jen jsme zapomněli doplnit české obrázky.
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Děkujeme a jsme rádi za spokojenost Bylo nám potěšením odeslat první objednávku a na dalších pracujememalá.holčička píše: ↑sob 06. úno 2021 12:59:13Mohla jsem být první zákaznicí na tomto eshopu a musim vam rict, ze jsem nadmíru spokojená!
Přála jsem si šatičky a papučky a oboje splnilo moje představy . Oblečení ušité přesně na míru, takže krásně pasuje jako ulité, kvalitně zpracované, navíc použité materiály jsou moc příjemné a pohodlné .
K tomu jako bonus super komunikace a taky (narozdíl od jiných, kteří šijí na zakázku) velice příznivá cena a možnost poslání i přes Zásilkovnu. Žiju na Slovensku a i tak jsem měla zboží zachvíli u sebe, takže můžu jen doporučit!
Podle mě je teda super, že se ABDLand snaží dělat věci jinak, než jako všichni ostatní, kteří jen přeprodávají věci z Číny za dvakrát takovou cenu, než doopravdy stojí, to může udělat každý. A díky takovým lidem se i náš český/slovenský trh s abdl věcmi může taky konečně rozrůst o originální kousky .
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Pěkně oblečení.Bude oblečení i z PVC?
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
ahoj malá holčička odkiaľ si?malá.holčička píše: ↑sob 06. úno 2021 12:59:13Mohla jsem být první zákaznicí na tomto eshopu a musim vam rict, ze jsem nadmíru spokojená!
Přála jsem si šatičky a papučky a oboje splnilo moje představy . Oblečení ušité přesně na míru, takže krásně pasuje jako ulité, kvalitně zpracované, navíc použité materiály jsou moc příjemné a pohodlné .
K tomu jako bonus super komunikace a taky (narozdíl od jiných, kteří šijí na zakázku) velice příznivá cena a možnost poslání i přes Zásilkovnu. Žiju na Slovensku a i tak jsem měla zboží zachvíli u sebe, takže můžu jen doporučit!
Podle mě je teda super, že se ABDLand snaží dělat věci jinak, než jako všichni ostatní, kteří jen přeprodávají věci z Číny za dvakrát takovou cenu, než doopravdy stojí, to může udělat každý. A díky takovým lidem se i náš český/slovenský trh s abdl věcmi může taky konečně rozrůst o originální kousky .