Fantazie

Příběhy, povídky, ale i vaše reálné zážitky. Jsou tu dvě podmínky- ústředním tématem musí být ABDL (nebo-li plenky) a autorem příběhu musíte být buď Vy sami, nebo uvést zdroj!
Odpovědět
Papousek
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Nosíte dudlík?: Ano
Fantazie

Příspěvek od Papousek » pát 18. čer 2021 10:09:21

Začátkem Září při nákupu v supermárketu jsem si všimnul že v jednom z regálů prodávali potřebné věci do školy .Zavspomínal jsem když jsem na čas když jsem byl malý a chodil jsem do školy tak mi to nedalo a prohlédl jsem si co prodávají .Byly tam různé věci jako sešity batohy a školní potřeby ale co upoutalo moji pozornost tak byly klasické školní papučky , moc rád jsem je nosil jako malej , tak jsem se podíval ze zvědavosti jaké mají velikosti a měli i velikost 40 což mě velmi potěšilo a vzal jsem si jedny červené bačkůrky s hezkými obrázky. Při příchodu domů jsem si je hned nazul a chodil v nich , bylo to užasné.Jednoho dne jsem blouhil na internetu a a koupil jsem si fialové punčocháče s černými pruhy . Už od dětství jsem chtěl zkusit jednorázové plenky ale moc jsem se styděl tak jsem občas v boxerkách nosil spoustu prádlové gumy a hrál jsem si že je to plenka , šustilo to také když jsem chodil a bylo to příjemné jak to šipralo mezi nohama. Objednal jsem si jednorázové plenky a dudlík, hnedka jak to došlo tak jsem se moc těšil až to vyzkoušim , jen co jsem rozdělal v obýváku balík někdo mi zvonil na zvonek. Šel jsem otevřít a přišla mě navštívit kamarádka .Měl jsem obléknuté punčocháče a nazuté papučky na nohách samozřejmě si toho všilma a řekla mi že mám hezké punčochy a bačkory.Odpověděl jsem s úsměvem že děkuju, říkala že šla kolem a že se staví na kafe . Pustil jsem ji tedy k sobě do bytu a zapoměl jsem že jsem neschoval ten balík s věcmi. Kamarádka uviděla ten balík a nahlédla do něj , podívala se na mě a řekla ... co to je ?
Ale chtěl jsem zkusit jaké to je být oblečený jako malej kluk , odpověděl jsem . Trošku se uchechtla a řekla hmmm dobře tak já si budu hrát s tebou chceš ? Tak jo řekl jsem , tak si lehni na pohovku obléknu ti ty plínky. Lehl jsem si , otevři pusinku řekla a dala mi to pusy dudlík. Hezky dudlej dudlíček a já ti dám ty plínky. Začala mi stahovat punčocháče a najednou mi z punčoch vypadl velký chuchvalec prádlové gumy který jsem měl mezi nohami a na zadečku. Hmm copak je tohle ? Zeptala se, no víš to jsem měl místo plínky jako takové šidítko , aha no tak víš co dám ti tu gumu do plínky aby tě šimrala guma v plínce .
Naposledy upravil(a) Papousek dne sob 14. zář 2024 17:35:25, celkem upraveno 5 x.

Nuk-boy
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Re: Fantazie

Příspěvek od Nuk-boy » pát 18. čer 2021 19:27:57

Příště by by bylo fajn, kdyby jsi měl fantazii i tom, že zvládáš pravopis 3. třídy. Tolik hrubek jsem ještě neviděl. Hlavně, když kontrola pravopisu funguje už i na netu.

Papousek
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Re: Fantazie

Příspěvek od Papousek » sob 19. čer 2021 8:46:25

Omlouvám se za chyby. Psal jsem to v rychlosti a neměl jsem na to moc čas. Co nejdříve to opravím.

Odpovědět