Ddlg => Daddy
-
- Pohlaví: Holka
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ano
Ddlg => Daddy
Příspěvek smazán
Naposledy upravil(a) Lil_Ellie dne sob 05. úno 2022 13:14:58, celkem upraveno 2 x.
Ellie <3
- JiříS
- Pohlaví: Kluk
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Re: Ddlg => Daddy
Ahoj
Těší mě rád si s tebou budou psát třeba i sejdu.
Těší mě rád si s tebou budou psát třeba i sejdu.
-
Ahoj, rád bych si s tebou psal a rád bych ti daddyho poskytnul.
-
Ahoj, jsem z Brna, jsem kluk a je mi kolem 27 let. Klidne si muzeme napsat a popripade se i sejit klidne si s tebou budu hrat budu ti delat tatu.
-
- Nosíte dudlík?: Ne
. Ahoj Lili:)napíšeš mi súkromnú správu,ja neviem ako:)Lil_Ellie píše: ↑ned 11. črc 2021 11:14:54A-ahoj, nenosím plenky, jenom dudlíky (ale můj sen je lahvička), ale žádná skupina, kde by bylo ddlg (daddy dom, little girl), jsem nenašla... několikrát jsem už narazila a doufala jsem, že tady bude někdo, kdo by to myslel vážně. Hledám daddyho. Nemám moc zkušeností, ale "normální" vztah mi mockrát ublížil, tak bych chtěla najít někoho, kdo mi bude v tomto vstřícný...
Případně pwosím někdo z Brna a okolí? <3
P. S. Jsem docela malá, ne fyzicky, ale papírově a psychicky docela jo. Je mi skoro 16 teprve, nemám s věkem problém, ale aby se pak někdo nelekl
- JiříS
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
" Ahoj Lili:)napíšeš mi súkromnú správu,ja neviem ako:) "
To bude tím že si se ještě nepřestával jednoduché ale né tady ale zvlášť do příspěvku. A jinak se nejmenuje Lili ale Eliška. A za další stačí na její přezdívku zmáčknout ( ale to bývá i na jiných stránkách tak) ukážou se informace o ní a je tam i napsáno poslat soukromou zprávu.
Ale tu stejně dokud tě admin neschválí tak stejně nebudeš moc napsat někomu SZ zprávu nebo psát příspěvky někam jinam do jiné kategorie.
To bude tím že si se ještě nepřestával jednoduché ale né tady ale zvlášť do příspěvku. A jinak se nejmenuje Lili ale Eliška. A za další stačí na její přezdívku zmáčknout ( ale to bývá i na jiných stránkách tak) ukážou se informace o ní a je tam i napsáno poslat soukromou zprávu.
Ale tu stejně dokud tě admin neschválí tak stejně nebudeš moc napsat někomu SZ zprávu nebo psát příspěvky někam jinam do jiné kategorie.
-
Ahoj Eliško nejak mi tu nejde odepisovat nejspis nejaka chyba posly mi do zpravy na sebe kontakt prosím