Anja na klinice 3

Příběhy, povídky, ale i vaše reálné zážitky. Jsou tu dvě podmínky- ústředním tématem musí být ABDL (nebo-li plenky) a autorem příběhu musíte být buď Vy sami, nebo uvést zdroj!
Odpovědět
Abdl pleny
Příspěvky: 53
Registrován: úte 05. úno 2019 15:22:29
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Nosíte dudlík?: Ne
Anja na klinice 3

Příspěvek od Abdl pleny » čtv 20. led 2022 22:10:44

Se svěšenou hlavou jsem ho následovala do pokoje vrchní sestry, kde jsem měla počkat, až mě zavolají.

Seděla jsem na lavičce před pokojem a pozorovala chodbu kliniky.

Z některých pokojů čas od času vycházely ženy, které byly oblečené jako já, jen jejich šaty byly o něco delší než moje a pokud jsem si všimla, neměli na sobě pleny.

Ale pak tam byly ženy, které měly oranžové šaty s jasně viditelným balíkem plenek, a ty měly také oranžové punčocháče a jakési rukavice, které zakrývaly celou ruku a musely být dost silné, protože ženy s nimi nemohly vzít za kliku dveří ani za nic jiného. Tlak v žaludku byl čím dál větší a já jsem potřebovala čím dál naléhavěji vyřídit svoji velkou potřebu. I když jsem měla plenu, nechtěla jsem, stačilo že jsem měla plenu počůranou.

Najednou se otevřely dveře a vyšla z nich velmi upravená a atraktivní žena a pozvala mě do pokoje.

"Paní Anjo Schulzová, já jsem vrchní sestra Sabine a nyní vás seznámím se všemi zvyklostmi naší nemocnice. Několik následujících dní se budete léčit u nás a je třeba vám vysvětlit náš režim:"

Probudíme vás v 6:00. Ošetřující personál vás vyzvedne z postele, pak půjdete do koupelny, kde se zbavíte noční pleny a osprchujete se. Poté dostanete nemocniční plášť a jednorázové kalhotky a punčocháče. Pokud u nás nemáte žádné trestné body, bude to vaše oblečení. V 8:00 hodin budeme společně snídat v jídelně. Poté se vydáme na příslušná ošetření a diskusní skupiny. Vidím, že jste také objednána na několik sezení EKT, která absolvujete v našem extra křídle, ale o tom později.

Ve 13:00 máme společný oběd v jídelně, po kterém následuje terapie a individuální rozhovory až do večeře v 17:00. Do 18:00 máte volný čas, který můžete využít k psaní nebo vzájemnému rozhovoru. Používání telefonu je přísně zakázáno. Poté vás náš personál připraví ke spánku, tj. dostanete noční košili a přebalíme vás. Na noc nosí všichni naši pacienti plenu. V našich koupelnách jsou mimořádně velké přebalovací pulty, na které si musíte lehnout ihned poté, co vyjdete ze sprchy a osušíte se. Vidím, že vaše ochlupení už bylo odstraněno, takže to nemusíme dělat.

Na pokoji pak budete připoutáni k lůžku systémem Segufix a v 19:00 hodin bude vyhlášen přísný noční klid, což znamená, že na pokoji nebude tolerována žádná konverzace s ostatními pacienty. Máte nějaké další otázky nebo vám stále není něco jasné?

Odpověděla jsem jako střela, že nutně potřebuji na záchod.

"Ach ano, zapomněla jsem vám říct, že toalety jsou v 11:00, 15:00 a 17:00 a ještě mezi 6:00 a 6:30.

Mimo tuto dobu není dovoleno používat toaletu, protože by to vážně narušilo terapii. Pokud si na tyto časy nezvyknete a dojde k nehodě, budete mít pleny nepřetržitě. Protože teď nemám nikoho, kdo by tě doprovodil na záchod, můžeš použít plenu, ale od zítřka bude toto pravidlo platit i pro tebe. Polilo mě horko a zároveň i zima, nemohla jsem se před ženou, která byla možná o deset let starší než já,jednoduše posrat. Uvědomila jsem si, že nemám jinou možnost, a s červenou hlavou jsem to už nevydržela a pustila do plenky. I přes plenu bylo přesně cítit, co se právě stalo. Ale paní Bergerová, jak jsem vyčetla ze jmenovky vrchní sestra, zcela ignorovala, co se právě stalo, a chtěla vědět, jestli mi ještě není něco jasné.

Zeptala jsem se jí, co jsou to jednotky ECT a jestli je opravdu nutné strávit celou noc svázaný.

Paní Bergerová odpověděla, že jednotky ECT jsou elektrické šoky a omezení je nutné, protože mnoho pacientů má tendenci ublížit sobě nebo ostatním. Pokud se chováte jakkoli agresivně vůči pacientům nebo personálu, je okamžitě zahájen ochranný program, což znamená, že jste nějakým způsobem omezeni na svobodě, ať už na lůžku, venku s pouty na kotnících nebo na židli.

Musela vidět mé zděšení, protože řekla: "Když se budeš vždycky chovat slušně, můžeš si ušetřit tato nebo ještě tvrdší opatření.

Sestra Sonja vás nyní odvede do koupelny a připraví vás na noc, dnes budete mít to potěšení ležet v posteli o něco dříve. Zeptala jsem se, jestli bych si mohla dát předtím něco k jídlu, protože jsem celý den skoro nic nejedla, ale paní Bergerová mi řekla, že mi zítra ráno odeberou vzorky krve a moči a že by bylo ideální, kdybych tak dlouho nejedla, ale zítra ráno se můžete nasnídat s ostatními.

Poté přišla do pokoje sestra Sonja, aby mě odvedla. Byla velmi milá a zeptala se mě, kolik mi je let. Řekla jsem jen 24 a nemohla jsem se soustředit na rozhovor s ní, ale ona se jen usmála a řekla, že téměř všichni pacienti jsou ze začátku velmi nadšení a že si na zákrok zvyknu. Řekla jsem jen, že se velmi bojím toho, co přijde. Když jsme přišli do koupelny, hned jsem si všimla velkého přebalovacího pultu v rohu, který měl po stranách ještě opěrky na nohy jako můj gynekolog.

Takže paní Schulzová, teď si prosím sundejte šaty a punčocháče, plenu vám sundám ve sprše, protože nechceme dělat zbytečný nepořádek, nemusíte se stydět, je to součást mé práce a mně to nevadí.

Pomalu jsem si svlékla krátký nemocniční plášť a punčocháče a oboje jsem odložila do připravených košů. Sestra Sonja mi vysvětlila, že každý den dostáváme čisté prádlo. Poté jsem podle pokynů sestry Sonji vešla do velmi prostorného sprchového koutu, kde mi sestra rozepnula lepicí proužky pleny a sundala mi je, pak pustila vodu a já se mohla 3 minuty sprchovat, což byla po té zátěži v plence opravdová úleva. Tři minuty uběhly příliš rychle a já jsem se zeptala, jestli může znovu pustit vodu, ale sestra Sonja řekla, že žádné speciální procedury neexistují. Rychle jsem si lehla na přebalovací pult, lehla si na záda a čekala, až sestra Sonja přijde s čistou plenou a noční košilí. Znovu mě otřela vlhkým hadříkem a pak mě hned namazala hustým krémem a dětským olejíčkem.

Noční košile byl jednoduchý nemocniční plášť, který se zapínal vzadu. Vklouzla jsem do pantoflí a následovala sestru do pokoje. Noční plena byla hodně silná ,obtížně se mi šlo do pokoje.
Večer na chodbě bylo velmi ticho, slyšela jsem jen šustění mé noční pleny.

V mém pokoji mě okamžitě nasměrovala k posteli, odhrnula přikrývku a já si musela lehnout, vzápětí mi kolem břicha nasadila poněkud širší pás, ruce jsem měla připoutané ke kraji postele, pak jsem dostala další pás kolem ramen, takže jsem se už nemohla ani trochu postavit, nakonec jsem dostala další pás kolem stehen a kotníků, takže nebylo možné se pohnout ani otočit na jednu stranu.

Chtělo se mi brečet a zeptala jsem se sestry, jestli je to opravdu nutné, ale sestra Sonja mi dala jasně najevo, že se bude postupovat podle nemocničních směrnic, ať se mi to líbí, nebo ne. Měla jsem si na to rychle zvyknout, protože během svého pobytu budu v noci trvale fixován. Poté, co sestra Sonja odešla z pokoje, jsem se nejprve pokusila trochu uvolnit pouta, abych mohla pohodlněji spát, ale systém je dokonalý, a tak jsem neměla sebemenší šanci a musela jsem chtě nechtě čekat v poloze na zádech až do příštího rána. Nemohla jsem spát, protože spánek v této situaci nepřicházel v úvahu, hlavou se mi honilo příliš mnoho myšlenek a stále jsem nemohal uvěřit, že člověk může tak rychle skončit na psychiatrii.

Po chvíli se otevřely dveře pokoje a mou spolupacientku uvedl zřízenec - opravdu se muselo říct uvedl, protože byla svázaná širokým břišním pásem, k němuž byly připevněny popruhy na ruce, a u nohou měla dva popruhy spojené řemenem. Mohla tedy dělat jen velmi malé krůčky. Krátce nato přišel druhý ošetřovatel, který ženě sundal pouta a uložil ji do postele, kde byla připoutána k lůžku stejně jako já, ale viděla jsem, že je také připoutána pásem na hlavě. Paní Spitzerová, nyní jste připravena jít spát. Doufám, že kvůli tobě nebudeme muset znovu přijít do pokoje, takže zachovejte klid. Totéž platí pro vás, paní Schulzová, pokud uslyšíme nějaké rozhovory, okamžitě se o vás postaráme. Nezapomeňte, že všechny pokoje jsou pod dohledem kamer a vidíme všechno. Dobrou noc, dámy.

Když ošetřovatelé zmizeli, podívala jsem se na svou spolubydlící, ale neodvážila jsem se jí nic říct, protože varování bylo zcela jasné. Slyšela jsem tiché vzlyky. Nejspíš se cítila stejně špatně jako já. Den tedy skončil a já se konečně pokusila usnout, což se mi po relativně krátké době podařilo.

Druhý den ráno mě vzbudila sestřička, kterou jsem ještě neznala, ale krátce se mi představila. "Dobrý den, paní Schulzová, jsem sestra Nicole a jdu vás zvednout z postele a pak půjdeme do koupelny, protože od vás potřebujeme vzorek krve a moči. Sestra mi uvolnila pouta a řekla mi, abych ji následovala do koupelny, což jsem bez jakýchkoli poznámek udělala. V koupelně mi rozvázala noční košili, sundala mokrou plenu a šla jsem pod sprchu, kde jsem se mohla tři minuty znovu sprchovat. Po vypnutí vody jsem se osušila a okamžitě si lehla na přebalovací pult, jak mi nařídila vrchní sestra Sabine. Sestra Nicole mi položila nohy do vaniček po stranách stolu a zajistila je popruhy. Odebrala mi trochu krve z levé ruky a pak začala pracovat. Vysvětlila mi, že vzorek moči bude odebrán přes katetr, který mi nyní zavede do močového měchýře. Když mi protlačila katetr močovou trubicí, ucítila jsem pálení, krátké píchnutí a viděla jsem, jak mi moč teče do malé lahvičky, vůbec jsem v tu chvíli nemohla ovlivnit funkci močového měchýře - velmi zvláštní pocit. Krátce poté mi byl vyjmut katetr, byla jsem osvobozena od přebalovacího pultu a dostala jsem nové oblečení. Jednorázové kalhotky byly něco mezi fleecem a papírem a nebyly příliš pohodlné na nošení. Teď punčocháče, šaty, které mi dnes sahaly nad kolena, pantofle a byla jsem připravená.

Ptala jsem se včera sestry Nicole, proč mám tak krátké šaty, a ona mi řekla, že pacienti, kteří jsou přijati, nosí kratší šaty kvůli popruhu v rozkroku svěrací kazajky, jinak je to nepříjemné, když jsou šaty tak dlouhé.

Když sestra otevřela dveře, přišli další pacienti, včetně mého souseda z pokoje, aby se ráno osprchovali.

Mezitím jsem se musela posadit na lavici před jídelnou a čekat na ostatní, protože sestra měla na práci jiné věci, byl mi nasazen pásek na břicho s pouty, který sestra Nicole připevnila ke kruhu na podlaze, takže jsem nemohla vstát ani chodit. Zapomněla jsem si odskočit na toaletu a zeptal jsem se sestry Nicole, jestli si můžu odskočit, ale ona mi řekla, že musím počkat na další toaletu v 11:00, protože už bylo půl osmé a musela bych na to myslet dřív. Bylo mi špatně, když jsem se dozvěděla, že budu muset čekat tak dlouho, a doufala jsem, že to vydržím, protože jsem nechtěla být v budoucnu pořád v plenkách.

Kvůli katetru jsem si zapomněla ulevit a teď už bylo pozdě. Ale neměla jsem moc času o tom přemýšlet, protože teď dorazilo dalších 11 žen, můj poutací pás byl sundán a my jsme mohly vstoupit do jídelny. V této místnosti byly tři dlouhé stoly, ale u jednoho stolu nebyly židle, ženy si mohly sednout a mně bylo řečeno, abych si sedla vedle paní Spitzerové, mé spolupacientky.

Jakmile jsem se posadila, přišla druhá skupina asi 15 nebo 16 žen, všechny oblečené v oranžovém a s nepřehlédnutelným balíkem plenek.

Nakonec sanitáři dovezli dalších sedm žen na invalidních vozících. Tyto ženy však byly na vozících připoutány mnoha popruhy, nemohli používat ani ruce.

Pošeptala jsem sousedce, co se s těmi ženami děje, ona se znepokojeně rozhlédla a řekla: "To jsou ty velmi těžké případy." Jakmile mi to pošeptala, byl u nás sanitář a zeptal se, jestli bychom nechtěly nějaké zvláštní zacházení. Znepokojeně jsem zavrtěla hlavou a okamžitě se podívala zpátky na stůl.

Pak jsme každý dostali talířek se sendvičem, velký hrnek čaje a jogurt se lžičkou.

Ženy na vozíku dostaly misku kaše. Když bylo vše rozdáno, mohli jsme začít jíst.

Byla to zvláštní atmosféra, bylo slyšet jen cinkání šálků a lžiček, byli jsme ticho jako myšky.

Ženy na vozíčcích krmily sestry a ošetřovatelky poté, co si vzali velkou oranžovou jídelní zástěru z plastové fólie.

Rohlík jsem snědla rychle, stejně jako jogurt, ale čaj jsem nevypila, protože jsem se chtěla za každou cenu vyhnout neštěstí, protože jsem si chtěla ušetřit problémy s nošením plenek ve dne v noci bez přestávky.

Když všichni dojedli, mohli jsme se postavit za židle a poté opustit místnost v řadách po dvou.

Zavedli nás do místnosti, kde byl připraven kruh židlí, a my jsme se posadili na svá místa.

Teď jsme se všichni navzájem představili a já se dozvěděla, že se moje spolubydlící jmenuje Tina Spitzerová a že je jí 24 let, stejně jako mně.

Náš terapeut se jmenoval Mike a řekl nám, že bychom si tady v kruhu měli všichni tykat.

Každá z nás musela postupně vyprávět svůj osobní životní příběh a důvod, proč sem byla přijata.

Tina řekla, že jeji matka vždycky chovala ní jako ke služce, že nikdy nebyla v noci suchá a že vždycky nosila přes noc pleny. Nejedná se však o jednorázové pleny jako u nás, ale o látkové pleny s plastovými plenkovými kalhotkami přes ně. Plenky si vždy musela měnit sama a samozřejmě je i sama prát. Její matka pouze zkontrolovala, zda udělala všechno. Doma směla nosit jen tričko a punčocháče, a když šla ven, směla si vzít sukni, ale ne moderní, elegantní, jen tu, kterou jí matka přinesla od sousedů nebo z obchodu s oblečením. Nikdy nesměla nosit džíny nebo něco podobného. Hned po večeři ji matka vždy přivázala k posteli širokým koženým pásem kolem břicha a s pouty na ruce a nohy, která byla k posteli připevněna smyčkami. Poté matka stáhla žaluzie v jejím pokoji, takže Tina musela spát v naprosté tmě a čekat, až ji matka rozváže, což mohlo být v 10, 11 nebo dokonce ve 12 hodin. V tyto dny dostávala do školy omluvenku, že je nemocná, nebo jí později do práce volala matka, že Tina dnes nemůže přijít a bere si volno. To se dařilo asi dva roky, pak byla propuštěna a od té doby byla neustále vydána na milost a nemilost své matce. Když si matka přivedla domů přítele, musela Tina někdy zůstat celý den v posteli. Ráno a večer ji pak matka přebalovala a přítel ji vždy hlídal.

Křičela na přítele, aby se ztratil, ale Tinina matka jí říkala: "Nebuď taková!!"

Pak zase zmizeli a ona zůstala v temné místnosti sama. V určitém okamžiku jim začala být na obtíž, protože už nedostávali na ni peníze, a tak sem Tinu nechali zavřít.

Konečně bylo jedenáct hodin a já se zeptala Mika, jestli můžu jít na záchod, zazvonil a sestra Sonja přišla a odvedla mě na záchod. Toaleta byla velká místnost s deseti záchodovými mísami v řadě za sebou, nebyly tam žádné přepážky ani dveře, které by se daly zamknout, a tak jsem musela vykonávat svou potřebu pod dohledem sestry Sonji.

Poté mě přivedla zpět a já se zúčastnila zbytku terapie.

Ve 13 hodin pro nás přišla sestra Sonja na oběd, měli jsme zeleninovou polévku a kousek chleba s hrnkem minerálky nebo čaje, jinak byl oběd stejný jako snídaně.

Pak jsme šli znovu na terapii a v 17 hodin jsme si dali večeři, která se skládala ze dvou krajíců chleba s klobásou, jablka a nedefinovatelného nápoje.

Když jsme skončili, měli jsme konečně volný čas ve společenské místnosti a já se skamarádila s Tinou. Zeptal jsem se jí, proč byla včera večer svázaná. "Když je odpoledne EKT, je to vždycky tak, že se každému hned po obědě nasadí plena, pak plastové kalhoty s plenou, které se dají zapnout, pak nás navléknou do svěrací kazajky a pak jdeme do speciálního křídla, kde se provádí léčba elektrickými šoky. Věřte mi, že tohle je to nejhorší, co jsem kdy zažila. Položí vás na velmi měkké lehátko pokryté plastovou fólií, pak vás obepnou asi 10 pásy, otevřou vám ústa a dají vám do nich jakýsi gumový roubík, abyste si neukousli jazyk, pak vám na spánky nalepí elektrody, které jsou připojené k přístroji, pak vytáhnou postranice a dostanete jeden ze 4 elektrických šoků. Chce se vám křičet a můžete jen kňourat a sténat, plníte si plenu a modlíte se, aby to brzy přestalo, ale ještě vás čekají tři. U mě to bylo kdysi tak, že mi hovna prosakovala do igelitových kalhot. Poté vás rozvážou a odnesou do vypolstrované cely, kde přivedou dalšího. Když jsou všichni hotovi, posadí vás na gauč a odvezou zpátky, kde se můžete protáhnout až do večeře. K večeři si necháš svěrací kazajku a plnou plenu. Dostanete najíst a pak vás odvedou rovnou k lékaři, který si poslechne váš hlas a provede malou kontrolu.

Pokud je vše v pořádku, odvedou vás do koupelny, kde vás ošetřovatel osprchuje a dá vám novou plenu. Když si obléknete noční košili, jste okamžitě znovu svázáni, protože po léčbě EKT můžete rychle reagovat agresivně a tady to nechtějí riskovat. No, a zbytek už znáte.

Když Tina skončila, přišla sestra Sonja, aby nás připravila do postele.

Šli jsme do koupelny a já se osprchovala a převlékla stejně jako včera, jen jsem dnes měla fialové pleny a ne žluté jako včera.

Krátce nato jsme leželi v posteli s bezpečnostními pásy, Tina dnes nedostala ani pásy na hlavu.

Když sestra Sonja opustila pokoj, popřála jsem Tině dobrou noc a klidný spánek. Tina jen řekla: "Pšššt".

Dostala jsem strach, protože jsem úplně zapomněla na zákaz mluvení a doufala jsem, že si nikdo ničeho nevšiml.
Pokračování příště....
‐--‐---------
Trochu delší díl , další bude příští týden;-) snad jsem někde neudělal chybu čeština mi moc nešla . Možná stihnu zítra nějaký kratší.

Milhouse
Příspěvky: 9
Registrován: ned 07. dub 2019 9:41:17
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Nosíte dudlík?: Ano
Re: Anja na klinice 3

Příspěvek od Milhouse » pát 21. led 2022 6:33:19

Super story... :-) tohle se mi líbí...

Uživatelský avatar
JiříS
Příspěvky: 49
Registrován: stř 19. úno 2020 19:41:09
Bydliště: Karlovarský kraj
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano
Re: Anja na klinice 3

Příspěvek od JiříS » pon 24. led 2022 8:48:23

Super pokračování


Odpovědět