Byl jsem roky zvyklý na "plastové" plenky, dobře pamatuji Teny, které v úrovni Maxi byly fajn. Před nějakým časem se mi podařilo sehnat cca paletu italských Pharma, které byly také plastové, gumička vpředu i vzadu a velká plena, co vpředu i vzadu šla skoro až na boky,

což je fajn hlavně na noc, kdy dojde k úniku na boku, což u prakticky drtivé většiny plenek "z lékárny" má za následek protékání bokem.
Chci se tedy těch z vás - opravdu zkušených s různými zdroji dostupnými v ČR za rozumné ceny, tedy zkušenosti ne s překupníky - tak se chci zeptat, zda někdo nevíte o dostupných zalepovacích kalhotkách s plastovým potahem co by odpovídaly např. nedostupným Tena Ultima Slip Active Fit nebo se blížily těm italským a podobně. Případně, někdo nemáte možnost nebo kontakt na dovoz ze zahraničí - svépomocný - nikoliv tedy přes dodavatele, kde doprava bývá často stejná jako cena balíku plenek.
Bylo by fajn třeba založit sdružení, kdy by takový i dovoz byl za přijatelných podmínek realizovatelný. Ze západní Evropy, ale také třeba USA.
Má někdo podobné úvahy? Také ale tipy, co kupujete a kde, když vám nevyhovuje ta "lékárenská" nabídka "papírových".
Jako "plenky ze sna" se mi osobně zdají třeba takovéhle - viz videjko
[media]https://media-hosting.imagekit.io/2b7bc ... t-dDfNWCuw__[/media]
3 lepítka na každé straně, gumičky vpředu i vzadu, silnější plenky až do boků ...