Najväčší náklad
- ababyi
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Najväčší náklad
Aký najväčší náklad sa vám podarilo vytvoriť v plienke? Meradlom je napríklad váha.
Pýtam sa aj preto, lebo mnohé ABDL plienky sa pýšia vysokou savosťou (4 až 6 litrov) a mne sa za celé tie roky nepodarilo rozumne presiahnuť dve kilá.
Pokusy typu "pôjdem v plienke do bazéna" nepočítam, zaujíma ma normálne nosenie bez pretečenia.
Savosť pampersky je niečo cez pol kila pre dieťa povedzme 20kg. Keď to prerátam na moju váhu, mal by som vedieť dosiahnuť viac ako 3kg... Alebo nás výrobcovia našich hračiek ťahajú za nos?
Pýtam sa aj preto, lebo mnohé ABDL plienky sa pýšia vysokou savosťou (4 až 6 litrov) a mne sa za celé tie roky nepodarilo rozumne presiahnuť dve kilá.
Pokusy typu "pôjdem v plienke do bazéna" nepočítam, zaujíma ma normálne nosenie bez pretečenia.
Savosť pampersky je niečo cez pol kila pre dieťa povedzme 20kg. Keď to prerátam na moju váhu, mal by som vedieť dosiahnuť viac ako 3kg... Alebo nás výrobcovia našich hračiek ťahajú za nos?
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Sexuální orientace: Bisexuální
Re: Najväčší náklad
Neměřím to na kila, ani na litry.. Vyměním až chci, resp je potřeba a je kde jí vyměnit.
- Treti oko
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Já mám rád objemný a řádsky prochcaný plínky, takže si na sebe navlíknu hned tři nebo čtyři. Následně do sebe naleju aspoň čtyři piva a pak i nějaký to baby-pití (tak další půl litru až litr,) takže ráno můžu mít teoreticky nachcáno v plínce přes tři litry a panáka až sklenku bílýho lepidla.
- ababyi
Z troch litrov na vstupe nebudeš na výstupe mať 3...
- Treti oko
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
A před tím jsem nepil nic... Do plínky se nepotí nikdo ? - Já dost, protože si to užívám s velkou inntenzitou.
- Diaperloverman
- Nosíte dudlík?: Ne
Aktuálně na sobě už 3x použitá a není na ní nic znát vložná plena na to abri form m4 propíchaná a na to abri form m4 pěkný balík co vydrží od rána do rána
- Přílohy
-
- Resize Image_c64a4a28-4b24-4f03-9d93-ae115c58e081.png (318.88 KiB) Zobrazeno 3639 x
Muž zaměření diaper lover(na vše) svobodný trochu i adult baby