Stydlivka v plenkách
- shydiaper
- Pohlaví: Holka
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ne
Stydlivka v plenkách
Ahoj,
ráda bych se trochu představila. Možná to ze mě poleze jako z chlupaté deky protože již k registraci jsem se musela přemlouvat pár týdnů , ale chci to udělat!
Je mi do třiceti let a žiji v Praze. (chci prozatím zůstat v anonymitě)
Svou zálibu v plenách jsem prvně vypozorovala když moje máma přebalovala sestru. Bylo mi osm a měla jsem nutkavou a nevysvětlitelnou potřebu být přebalena.
Až donedávna jsem svoje nutkání nerealizovala. Styděla jsem se a jen pomyšlení, že by na to někdo přišel mě držel zkrátka.
Ráda se oblékám "infantilně" a ráda vypadám jako malá holčička. Nejde ani tak o sexuální fetiš, ale spíš roli ve které se cítím komfortně. Teď jsem se odhodlala a koupila si první pleny. Problém byl, že jsem nechtěla pleny pro dospělé, které vypadají jednoduše dospěle chtěla jsem pleny, které jsou hezké, dětské. Nakonec se mi podařilo sehnat Dry Nites, které jsou pro děvčata od osmi až patnácti let. Ty mi naštěstí sedí ♥ a plánuji je úplně nahradit za spodní prádlo což už vlastně plním Zamilovala jsem si pocit pohodlí a bezpečí, které mi poskytují. Cítím se zranitelná a křehká.
Ráda bych touto cestou našla někoho pro koho by holka jako já byla prostě jen obyčejnou holčičkou.
Mohu sem přidat vlastní fotky?
ráda bych se trochu představila. Možná to ze mě poleze jako z chlupaté deky protože již k registraci jsem se musela přemlouvat pár týdnů , ale chci to udělat!
Je mi do třiceti let a žiji v Praze. (chci prozatím zůstat v anonymitě)
Svou zálibu v plenách jsem prvně vypozorovala když moje máma přebalovala sestru. Bylo mi osm a měla jsem nutkavou a nevysvětlitelnou potřebu být přebalena.
Až donedávna jsem svoje nutkání nerealizovala. Styděla jsem se a jen pomyšlení, že by na to někdo přišel mě držel zkrátka.
Ráda se oblékám "infantilně" a ráda vypadám jako malá holčička. Nejde ani tak o sexuální fetiš, ale spíš roli ve které se cítím komfortně. Teď jsem se odhodlala a koupila si první pleny. Problém byl, že jsem nechtěla pleny pro dospělé, které vypadají jednoduše dospěle chtěla jsem pleny, které jsou hezké, dětské. Nakonec se mi podařilo sehnat Dry Nites, které jsou pro děvčata od osmi až patnácti let. Ty mi naštěstí sedí ♥ a plánuji je úplně nahradit za spodní prádlo což už vlastně plním Zamilovala jsem si pocit pohodlí a bezpečí, které mi poskytují. Cítím se zranitelná a křehká.
Ráda bych touto cestou našla někoho pro koho by holka jako já byla prostě jen obyčejnou holčičkou.
Mohu sem přidat vlastní fotky?
- JiříS
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Stydlivka v plenkách
Ahoj. Pěkné ránko víkendové.
Jestli budeš chtít tak můžeš napsat. Přemýšlela si o nějakých ABDL plenkách s obrázky ?
Jestli budeš chtít tak můžeš napsat. Přemýšlela si o nějakých ABDL plenkách s obrázky ?
- shydiaper
Přemýšlela, ale vzhledem k velikosti mi postačí kalhotkové pleny pro dorost . Ty mají květinky, motýlky a hlavně jsou pohodlné a dobře se nosí
- JiříS
Dobře tak to jo
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
Jestli můžu doporučit, tak určitě zkus někdy si objednat buďto ze Saveexpress.de (Německo) https://www.saveexpress.de/en/inkontine ... diaper?p=1 ty krásné barevné, s obrázky ABDL plenky (a hlavně s igelitovým povrchem), nebo v českém inkopleny.cz , případně v sekci Bazar zde na foru to jeden prodával, tak mrkni Úplně jiný zážitek mít to na sobě
Jinak fotky do tématu určitě přidat jdou (jen nesmí být moc velké), případně je nahrát na externí server a sem je odkaz.
Jinak fotky do tématu určitě přidat jdou (jen nesmí být moc velké), případně je nahrát na externí server a sem je odkaz.
- JiříS
Přesně zkus určitě budeš spokojená.
- Firzen
Však natahovací Drynites jsou roztomilé Možná není až taková počůránka, jako my ostatní
Vyzkoušejte naši kreslící ABDL aplikaci pro Android. Aplikace je i v Češtině, jen jsme zapomněli doplnit české obrázky.
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
ale největší kategorii mi to našlo 24-59 kg. To si dospělý na sebe natáhne? :O I když píše že to nosí místo spodního prádla, takže tam nejde jen o čůrání (stejně asi budou tenké a moc toho nepoberou), ale spíš o ten pocit že mám na sobě plenku.. Taky mě už napadlo, že bych se kompletně zbavil spodního prádla a přešel na plenky.. chvíle se mi to i daří a někdy ho nemám na sobě dlouho, třeba tenhle týden jen v plenkách..
- JiříS
Přesně tak taky zkouším v práci a i mimo místo spodního prádla a používat i je ale nějak ráno si nenajdu čas protože se mi nedaří včas stát a odejítkluk-v-plenkach píše: ↑sob 13. čer 2020 21:30:43ale největší kategorii mi to našlo 24-59 kg. To si dospělý na sebe natáhne? :O I když píše že to nosí místo spodního prádla, takže tam nejde jen o čůrání (stejně asi budou tenké a moc toho nepoberou), ale spíš o ten pocit že mám na sobě plenku.. Taky mě už napadlo, že bych se kompletně zbavil spodního prádla a přešel na plenky.. chvíle se mi to i daří a někdy ho nemám na sobě dlouho, třeba tenhle týden jen v plenkách..
- shydiaper
Nosím je hlavně protože jsou mi pohodlné a právě proto, že nejsou příliš velké. Koukala jsem se adult, ale ty mi přijdou už příliš velké. Já od plen očekávám hlavně pohodlí a estetiku, moc se mi nelíbí ty velké naducané a počůránek moc nejsem. Takže svůj účel plní dokonalekluk-v-plenkach píše: ↑sob 13. čer 2020 21:30:43ale největší kategorii mi to našlo 24-59 kg. To si dospělý na sebe natáhne? :O I když píše že to nosí místo spodního prádla, takže tam nejde jen o čůrání (stejně asi budou tenké a moc toho nepoberou), ale spíš o ten pocit že mám na sobě plenku.. Taky mě už napadlo, že bych se kompletně zbavil spodního prádla a přešel na plenky.. chvíle se mi to i daří a někdy ho nemám na sobě dlouho, třeba tenhle týden jen v plenkách..