Divoká dračice se zjevila
-
- Pohlaví: Holka
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Divoká dračice se zjevila
Čauky všichni! Jsem 20ti letá holčina s pořádně prořízlou pusou, co se nebojí říct co si myslí :)
Mezi mé koníčky patří házení nevtipných a přidrzlých poznámek k různým tématům a často i sarkasmus. takže doufejme, že si vás všechny hned nenaštvu... :D
Krom toho... miluji plenky a prakticky všechno s nimi spojené, takže bych nejspíš občas mohla přispět něčím užitečným do koverzace :D. Jsem ráda že i česká stránka s tímhle zaměřením existuje ^-^
Řekla bych že jsem switch a umím hrát dobře na obě strany... chutí mám více než dost ;3
Kdyby si někdo chtěl popsat, jsem otevřená všem tématům a určitě budu ráda když mi hodíte obálku, jenom bacha na to s kým si zahráváte ;) (a prosím neotevírejte konverzaci fotkou vašeho... nádobíčka, opravdu to na mě nezapůsobí...)
Mezi mé koníčky patří házení nevtipných a přidrzlých poznámek k různým tématům a často i sarkasmus. takže doufejme, že si vás všechny hned nenaštvu... :D
Krom toho... miluji plenky a prakticky všechno s nimi spojené, takže bych nejspíš občas mohla přispět něčím užitečným do koverzace :D. Jsem ráda že i česká stránka s tímhle zaměřením existuje ^-^
Řekla bych že jsem switch a umím hrát dobře na obě strany... chutí mám více než dost ;3
Kdyby si někdo chtěl popsat, jsem otevřená všem tématům a určitě budu ráda když mi hodíte obálku, jenom bacha na to s kým si zahráváte ;) (a prosím neotevírejte konverzaci fotkou vašeho... nádobíčka, opravdu to na mě nezapůsobí...)
- Treti oko
- Pohlaví: Kluk
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Divoká dračice se zjevila
Divoká Dračice... No pěkný !!! Myslim, že zájmeců na různý hraní tady najdeš dost. Tak příjemnou zábavu.
-
- Pohlaví: Holka
Děkujíííí za přivítání! ^-^
Jen aby se ti "zájemci" nespálili... co jsem tu četla pár příspěvků, tak to vypadá že by se mi mohla hodit hroší kůže :)
Jen aby se ti "zájemci" nespálili... co jsem tu četla pár příspěvků, tak to vypadá že by se mi mohla hodit hroší kůže :)
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Ahoj Dračice, vítej.
Máš-li chuť, rád si s Tebou vyzkouším svůj debatní ostrovtip .
Někoho vtipného a sarkastického tady určitě užijeme.
MS
Máš-li chuť, rád si s Tebou vyzkouším svůj debatní ostrovtip .
Někoho vtipného a sarkastického tady určitě užijeme.
MS
- Treti oko
No na některý případy se ti bude hodit.NebojacnaLynn píše: ↑ned 12. úno 2023 23:20:27Děkujíííí za přivítání! ^-^
Jen aby se ti "zájemci" nespálili... co jsem tu četla pár příspěvků, tak to vypadá že by se mi mohla hodit hroší kůže
-
Ahoj, teda tvůj příspěvek mě velice zaujal, až tam moc, že jsem si založil účet tady na fóru. Škoda, ze mi nejde poslat zpráva Pokud bys měla zájem, můžeš se ozvat na ig účet arturitos8, který mám pro abdl účely Případně přidat tvůj ig účet. Zatím se měj
-
ahoj ,je mi 29 let a jsem z Brna jsem kluk napiš mi pobavíme se o tématu
- Kuba.k
- Sexuální orientace: Bisexuální
Divoká dračice?? Aby to nebyl divoký drak . Možná že se cítíš být obojí.
Je to hezky napsáno a do budoucna jsme určitě všichni zvědavý na ten tvůj ostrovtip. Už teď máš určitě desítky SZ.
Pokus se nám to tu obohatit, a veřejně nám pověs kolik rekcí už si dostala na SZ. vlivem tohoto příspěvku.
To by zajímalo určitě mnoho z nás. Jinak pokud je tvůj příběh 20 létě dračice pravdiví, smekám a držím palce, ať tu vydržíš a obohatíš nás všechny.
Je to hezky napsáno a do budoucna jsme určitě všichni zvědavý na ten tvůj ostrovtip. Už teď máš určitě desítky SZ.
Pokus se nám to tu obohatit, a veřejně nám pověs kolik rekcí už si dostala na SZ. vlivem tohoto příspěvku.
To by zajímalo určitě mnoho z nás. Jinak pokud je tvůj příběh 20 létě dračice pravdiví, smekám a držím palce, ať tu vydržíš a obohatíš nás všechny.
ÚSTECKÝ -