Ahoj plenkaři, jsem dlouholetým členem jiného fóra se stejným zaměřením (zatím neznám zdejší pravidla, tak nebudu dělat reklamu a psát konkrétní odkaz), ale dnes jsem náhodou objevil i toto vaše fórum a říkal jsem si, že to tady možná žije trošku víc, tak jsem se zaregistroval. Jak je patrné z mé profilovky a zároveň i fotky, kterou přidávám sem k příspěvku, miluji bezmoc v plenkách, tzv. diaper bondage, případně diaper discipline a diaper punishment. Mám rád i roli "otroka" v plenkách, který plní každé přání své paní (samozřejmě neustále v plenkách) a je trestaný ať už za prohřešky nebo jen tak preventivně. Takže obecně jsem DL s prvky BDSM. Základní pravidla při hrátkách, které jsem dříve provozoval s mým spřízněným člověkem byly: Nepřetržitě v plenkách, neustále spoutaný nebo připoutaný k něčemu a průběžně mučený. Dalších hodně pravidel, trestů, her, atd. tady asi teď vypisovat nebudu, přece jen je to má první zpráva

Ještě bych akorát dodal, že mám rád obě role, jak submisivní, tak dominantní, ale více preferuji submisivní. Tak hezký večer a plenkám zdar

- priloha2.jpg (259.59 KiB) Zobrazeno 5865 x