Ahoj
- balicek22
- Ověřený uživatel
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ne
Ahoj
Ahoj plenkaři, jsem dlouholetým členem jiného fóra se stejným zaměřením (zatím neznám zdejší pravidla, tak nebudu dělat reklamu a psát konkrétní odkaz), ale dnes jsem náhodou objevil i toto vaše fórum a říkal jsem si, že to tady možná žije trošku víc, tak jsem se zaregistroval. Jak je patrné z mé profilovky a zároveň i fotky, kterou přidávám sem k příspěvku, miluji bezmoc v plenkách, tzv. diaper bondage, případně diaper discipline a diaper punishment. Mám rád i roli "otroka" v plenkách, který plní každé přání své paní (samozřejmě neustále v plenkách) a je trestaný ať už za prohřešky nebo jen tak preventivně. Takže obecně jsem DL s prvky BDSM. Základní pravidla při hrátkách, které jsem dříve provozoval s mým spřízněným člověkem byly: Nepřetržitě v plenkách, neustále spoutaný nebo připoutaný k něčemu a průběžně mučený. Dalších hodně pravidel, trestů, her, atd. tady asi teď vypisovat nebudu, přece jen je to má první zpráva Ještě bych akorát dodal, že mám rád obě role, jak submisivní, tak dominantní, ale více preferuji submisivní. Tak hezký večer a plenkám zdar
-
- Ověřený uživatel
- Pohlaví: Holka
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Re: Ahoj
Ahoj :) ještě donedávna jsem taky byla pouze členkou víme kde, a docela dlouho. Nepoznala jsem tam jediného člověka. Tady si píšu se spoustou lidí. Takže hodně štěstí v poznávání přátel :)
- balicek22
- Ověřený uživatel
Ahoj Ano, přesně to je můj případ, sice jsem si s někým občas napsal nějakou zprávu, ale většinou to po 2-3 zprávách stejně skončilo na bodu mrazu Takže doufám, že tady to bude lepší Děkuji
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte dudlík?: Ano
Taky vítej
A k té plence a bdsm bych přidal ještě pás cudnosti to se přímo nabízí a patří to k tomu.
A k té plence a bdsm bych přidal ještě pás cudnosti to se přímo nabízí a patří to k tomu.
- balicek22
- Ověřený uživatel
Děkuji za přivítání Ten jsem ještě nikdy nevyzkoušel, ale určitě to k tomu patří a snad i na něj někdy s někým dojde, určitě to bude velké zpestření
- Treti oko
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ano
No ten (asi jedinej) cz server má takovou hnusnou vlastnost - správa serveru občas zneužívá svojí pozici k vybíjení si svejch komplexů a mindráků. Já už se tam (asi ani dobrovolně) nemíním vracet.
Takže vitaj tady. Pěknej avatar - máš hezký hračky.
Takže vitaj tady. Pěknej avatar - máš hezký hračky.
- balicek22
- Ověřený uživatel
Jo takhle, tak s tím jsem se naštěstí nesetkal. Děkuji, tyhle mám už hodně let a zrovna včera jsem si po té dlouhé době řekl, že si objednám další. Do sbírky tedy přibudou další 4 hračky