Asi zruším Seznamku...
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Asi zruším Seznamku...
či spíš jí dočasně skryji.. Každý tam hledá protějšek, někdo možná i najde, pak se stáhnou do soukromí a fórum nežije
-
- Nosíte dudlík?: Ne
Re: Asi zruším Seznamku...
Nesmysl, forum žije, vic jak Raulikovo, jen čr je holt malá, lidiček málo a není pořád co na foru řešit. Mě právě překvapuje, jak to tu žije.
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
No spíš jak kdy.. někdo to tu ožije, pak zase útlum. Spíš mě mrzí, že aktivita některých končí registrací
-
- Sexuální orientace: Heterosexuální
U mě to registrací neskončilo, ale prostě času málo a nemám tak prostor neustále sledovat všechna diskusní fóra, ale chat na titulní stránce je super, jen jsem ještě nedostal odvahu něco smysluplného přispět .
Pokud jde o seznamku a její případné zrušení? Dokážu si představit, že nebude. Ono asi najít protějšek opačného pohlaví (nejčastěji dívku) je stejně takřka nemožné.
Pokud jde o seznamku a její případné zrušení? Dokážu si představit, že nebude. Ono asi najít protějšek opačného pohlaví (nejčastěji dívku) je stejně takřka nemožné.
-
A co zde mám psát? Že si pořád hraji sám?kluk-v-plenkach píše: ↑pon 30. pro 2019 15:44:26či spíš jí dočasně skryji.. Každý tam hledá protějšek, někdo možná i najde, pak se stáhnou do soukromí a fórum nežije
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
že by vést smysluplnou diskuzi? Já vím, říkat o ABDL smysluplná diskuze je možná trochu vedle, ale pro nás to smysl má Psát povídky, zrecenzovat nějaké plenky..
-
To zní moc hezky, to by dávalo smysl. Bohužel v praxi tady čtu jen o discordu. Chápu, že existuje platforma, která se někomu může jevit jako lepší, ale nechápu, proč tam tedy nejde a zapleveluje diskuzi tady na toto téma. To pak není fórum o plenkařích, ale o discordu.kluk-v-plenkach píše: ↑pát 03. dub 2020 8:30:21že by vést smysluplnou diskuzi? Já vím, říkat o ABDL smysluplná diskuze je možná trochu vedle, ale pro nás to smysl má Psát povídky, zrecenzovat nějaké plenky..
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Skusim sa k tomu vyjadrit vseobecne ako jeden z registrovanych, co sa stiahol do sukromia.
Drviva vacsina teda hlada svojo partnera a je to sakramentsky tazke, ale okrem tejto veci tu pre nas velmi nieje co riesit. Pre mna je ABDL uz len vzrusujuca predstava, ale inak sa nijak tomu aktivne nevenujem, aktak len obcas, ked mam pre nieco take priestor a cas. Zrusenie zoznamky ti v tomto nijak nepomoze, kedze si myslim ze vela ludi aktivne sleduje forum, len k otvorenym temam nemaju co napisat alebo sa boja o svoje sukromie. Taktiez bolo povedane, ze ABDL nieje nijak obsiahle a vcelku sa naozaj nieje o com rozpravat.
Drviva vacsina teda hlada svojo partnera a je to sakramentsky tazke, ale okrem tejto veci tu pre nas velmi nieje co riesit. Pre mna je ABDL uz len vzrusujuca predstava, ale inak sa nijak tomu aktivne nevenujem, aktak len obcas, ked mam pre nieco take priestor a cas. Zrusenie zoznamky ti v tomto nijak nepomoze, kedze si myslim ze vela ludi aktivne sleduje forum, len k otvorenym temam nemaju co napisat alebo sa boja o svoje sukromie. Taktiez bolo povedane, ze ABDL nieje nijak obsiahle a vcelku sa naozaj nieje o com rozpravat.
- JiříS
Souhlasím. Když bych věděl co napsat tak bych napsal ale hold nevím co.