Molicare Medium No.2
Moderátor: Abdl pleny
-
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Molicare Medium No.2
Molicare Medium No.2 jsou celoigelitove řekněme retro plenky ,které se už nevyrábí dáse řici, ze jsou to z jedny těch posledních kusů. Maji zajimavý igelitový povrch oproti ostaním.
Cena: 300Kč baleni
Povrch : PVC
Počet kusů v balení: musim zjistit ale myslim si ze 28-30
Obvod boků v cm: 70 - 120
Skladem: zůstalo už jen rozdelané baleni
Objednávat můžeš pomoci soukromé zprávy nebo stačí napsal na email: pleny@abdlklub.cz
Cena: 300Kč baleni
Povrch : PVC
Počet kusů v balení: musim zjistit ale myslim si ze 28-30
Obvod boků v cm: 70 - 120
Skladem: zůstalo už jen rozdelané baleni
Objednávat můžeš pomoci soukromé zprávy nebo stačí napsal na email: pleny@abdlklub.cz
- Přílohy
-
- 119848012.jpg (112.71 KiB) Zobrazeno 4136 x
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Molicare Medium No.2
Že bych zkusil? Jak se to liší od igelitu který má Molicare ted? Troufnu si říct, že to jsou jediné (nebo aspon jediné co za něco stojí) pleny v igelitu na českém trhu nyní..
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Nevím jaké jsou igelitove co mají molicare teď jelikož jsem normál molicare s igelitem neměl ale oproti ID slip mají takový poctivější igelit
-
- Ověřený uživatel
Tak jsem vyzkoušel.....
1) Co se týče savosti, takový průměr. Určitě to nejsou plenky na 3 a více kg balíky mezi nohama, ve stylu Seni Quatro, ale spíše takové Seni Plus.
2) Jedná se o starou školu. Takže jestli si chce někdo vyzkoušet jaké byly plenky před cca 10-15 lety, před nástupem "Air" materiálu, prodyšných/pružných křidélek, suchých zipů, mega/ultra/hyper absorpčních jader, automaticky generované vůně konvalinek a šeříků a co já vím ještě... tak můžu jednoznačně doporučit. Ale upozorňuji, že mají všechny +/- plenek tehdejší generace.
- Totálně neprodyšné - tady na nějaké "Air" ZAPOMEŇTE
- Neustály pocit mokrého hadru mezi nohama - teď v létě obzvláště výživné
- Hodně šustící - hlasitější jak jednorázová igelitka z Vietnamské večerky, takže v letním oblečení nezamaskujete
- Poddajné asi jako dubové prkno
ALE TEN POCIT....... K NEZAPLACENÍ !!!!
No na druhou stranu, v tohle nuceně trávit 24/7/365 tak si se svým kožním už tykám a mám ho na svém vánočním seznamu.
1) Co se týče savosti, takový průměr. Určitě to nejsou plenky na 3 a více kg balíky mezi nohama, ve stylu Seni Quatro, ale spíše takové Seni Plus.
2) Jedná se o starou školu. Takže jestli si chce někdo vyzkoušet jaké byly plenky před cca 10-15 lety, před nástupem "Air" materiálu, prodyšných/pružných křidélek, suchých zipů, mega/ultra/hyper absorpčních jader, automaticky generované vůně konvalinek a šeříků a co já vím ještě... tak můžu jednoznačně doporučit. Ale upozorňuji, že mají všechny +/- plenek tehdejší generace.
- Totálně neprodyšné - tady na nějaké "Air" ZAPOMEŇTE
- Neustály pocit mokrého hadru mezi nohama - teď v létě obzvláště výživné
- Hodně šustící - hlasitější jak jednorázová igelitka z Vietnamské večerky, takže v letním oblečení nezamaskujete
- Poddajné asi jako dubové prkno
ALE TEN POCIT....... K NEZAPLACENÍ !!!!
No na druhou stranu, v tohle nuceně trávit 24/7/365 tak si se svým kožním už tykám a mám ho na svém vánočním seznamu.
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte dudlík?: Ano
Super, balíček dneska vyzvednut v zásilkovně. Balení černou fólií stačí, diskrétní to je i bez krabice.
Jen teda přijdou mi nějaké tenké než Molicare co jinak používám běžně (taky stále v igelitu, celé v igelitu.. necpe se tam po bocích nic prodyšného ). No uvidíme v praxi.. brzy vyzkouším
Jen teda přijdou mi nějaké tenké než Molicare co jinak používám běžně (taky stále v igelitu, celé v igelitu.. necpe se tam po bocích nic prodyšného ). No uvidíme v praxi.. brzy vyzkouším