Potencionalny obchod
-
- Pohlaví: Holka
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Potencionalny obchod
Ahoj
Co vam chyba na slovenskom/ceskom trhu? Zahravam sa s myslienkou otvorit ddlg obchod, prvy tu u nas. Tak sa chcem spytat ci by bol zaujem a o co konkretne? Napadli ma ma zaciatok dekorovane cumliky, saty, plysiaky.... Co vy na to?
Co vam chyba na slovenskom/ceskom trhu? Zahravam sa s myslienkou otvorit ddlg obchod, prvy tu u nas. Tak sa chcem spytat ci by bol zaujem a o co konkretne? Napadli ma ma zaciatok dekorovane cumliky, saty, plysiaky.... Co vy na to?
-
- Pohlaví: Kluk
- Nosíte dudlík?: Ne
Re: Potencionalny obchod
Myslim, te vsechno by tady melo odbyt.. na ceskem trhu podle me chybi hlavne plenky s potiskem za slusnou cenu
- ababyi
Mne chýbajú cute pančucháče vo väčších rozmeroch. Ostatné sa ako tak zohnať dá.
- ababyi
Nápad: na Slovensku (a určite aj v Čechách) je dosť šikovných krajčírok. Len asi nie každý si trúfne prísť do krajčírskej dielne a povedať "chcem si dať uháčkovať čepček (alebo ušiť zavinovačku) v mojej veľkosti". Ja som skúsil oboje a som spokojný s výsledkom aj s procesom ale ak by si rozbehla obchod a takéto zákazkové šitie by si v rámci toho vedela sprostredkovať, myslím že to je celkom diera na trhu. Ale na malom trhu
- Firzen
Ahoj Chybí mi tu obchod, který by nabízel dobré zboží za rozumnou cenu. Bylo by fajn, kdyby tam byly plenky a zároveň oblečení, plyšáčci, dudlíky, atd. Aby to pak lidi mohli nakoupit vše v jednom obchodě. Docela fajn inspirace je myslím tady: https://www.nappiesrus.co.uk/
Co se týče např. inkopleny.cz, tak tam mají nejen přepálené ceny, ale taky jim tam často úplně chybí použitelný popis (např. u plenek není uvedeno, zda mají plastový povrch nebo ne). Taky mají dost malý výběr, a často jim trvá měsíce, než naskladní vyprodané zboží. To je za mě palec dolů, a tomu bych doporučil se vyhnout.
Co se týče oblečení, tak já osobně hledám kvalitní věci, co mi vydrží. Nechci body, co začne mít po pár vypráních žmolky. Za oblečení / dudlíky, atd. si rád připlatím, protože je to trvalá věc. U plenek mi ale na ceně daleko víc záleží, protože vím, že je to opakující se výdaj, takže není moc dobré za to zbytečně platit navíc.
Takže když to shrnu, tak podle mě by se ti dařilo, kdybys prodávala široké spektrum zboží, protože nikdo myslím nemá rád rozdělování nákupu do více obchodů. Zároveň by bylo fajn nabídnout plenky za ceny srovnatelné s nappiesrus.co.uk.
Moc ti držím palce!
Co se týče např. inkopleny.cz, tak tam mají nejen přepálené ceny, ale taky jim tam často úplně chybí použitelný popis (např. u plenek není uvedeno, zda mají plastový povrch nebo ne). Taky mají dost malý výběr, a často jim trvá měsíce, než naskladní vyprodané zboží. To je za mě palec dolů, a tomu bych doporučil se vyhnout.
Co se týče oblečení, tak já osobně hledám kvalitní věci, co mi vydrží. Nechci body, co začne mít po pár vypráních žmolky. Za oblečení / dudlíky, atd. si rád připlatím, protože je to trvalá věc. U plenek mi ale na ceně daleko víc záleží, protože vím, že je to opakující se výdaj, takže není moc dobré za to zbytečně platit navíc.
Takže když to shrnu, tak podle mě by se ti dařilo, kdybys prodávala široké spektrum zboží, protože nikdo myslím nemá rád rozdělování nákupu do více obchodů. Zároveň by bylo fajn nabídnout plenky za ceny srovnatelné s nappiesrus.co.uk.
Moc ti držím palce!
Vyzkoušejte naši kreslící ABDL aplikaci pro Android. Aplikace je i v Češtině, jen jsme zapomněli doplnit české obrázky.
- Martik
A co tohle? Moc levné to neni ale je to kvalitní zboží šité na zakázku.. https://www.abdl-textil.cz/
-
- Pohlaví: Holka
Super, dakujem za odporucania. Nieco zacinam, tak uvidim co vznikne, dam vcas vediet
- Treti oko
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Na konkurenčním webu jeden čas řádil jeden podvodník, takže než si něco objednáte, zjistěte si napřed, jestli vaše prachy neshrábne nějakej Unterwasserman.
Detaily ale neznám, protože si svoje hračky a plínky obstarám i bez internetu.
Detaily ale neznám, protože si svoje hračky a plínky obstarám i bez internetu.
- Plienkač
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Veľmi dobrý výber super stránkaMartik píše: ↑sob 04. črc 2020 23:16:30A co tohle? Moc levné to neni ale je to kvalitní zboží šité na zakázku.. https://www.abdl-textil.cz/
- Martik
A to se ještě s pani můžete domluvit. Vždy mi vyšla vstříc