Nový uživatel
-
- Pohlaví: Kluk
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Nový uživatel
Ahoj všem
Jsem tu nový a tak bych se chtěl trošku představit.
Jmenují se martin (martínek) je mi dvacet let a už nějakou dobu se v abdl pohybují.
Můj dětský věk je kolem 3 let a líbí se mi plenky,učení na nocnik a trošku přísnější jednání že strany tatínka/maminky. Žádné tresty ale spíš pokárání jaký jsem zlobivé chlapeček a tak.
Jinak je hezké že je je nová stránka abdl pro česko ale když už někdo dává pribeh že staré mohl by alespoň uvést že ho napsal někdo jiný... viz můj příběh na kterem si dost dala záležet klárka.
Jsem tu nový a tak bych se chtěl trošku představit.
Jmenují se martin (martínek) je mi dvacet let a už nějakou dobu se v abdl pohybují.
Můj dětský věk je kolem 3 let a líbí se mi plenky,učení na nocnik a trošku přísnější jednání že strany tatínka/maminky. Žádné tresty ale spíš pokárání jaký jsem zlobivé chlapeček a tak.
Jinak je hezké že je je nová stránka abdl pro česko ale když už někdo dává pribeh že staré mohl by alespoň uvést že ho napsal někdo jiný... viz můj příběh na kterem si dost dala záležet klárka.
-
- Sexuální orientace: Homosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Nový uživatel
Ahoj
- ababyi
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Nový uživatel
Ahoj.
K tým príbehom: veď je možné, že užívateľ Klarka z abdl.cz na tomto fóre má nick Janička...
Hovorím len, že je to možné, nie že to tak je - na to nemám dosť info.
K tým príbehom: veď je možné, že užívateľ Klarka z abdl.cz na tomto fóre má nick Janička...
Hovorím len, že je to možné, nie že to tak je - na to nemám dosť info.