Dárek pro "holčičku"
-
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ne
Dárek pro "holčičku"
"Holčičce", dívce, či ženě skutečného věku 18 a více, která má vel. S/M, bych rád daroval nenačatý balík velmi pěkných, italských, plenkových kalhotek PHARMA by Premio S (55-80 cm). Jsou typu "slip" se 4 lepícími pásky, celé s krytím PE fólií, tak jsou velmi příjemné na vnější dotyk, také přiměřeně, hezký "šustí", pružná část vpředu i vzadu, tedy i hezky sedí.
Zašlu na mé náklady na vybranou Zasilkovnu, nebo Balikovnu.
Podmínka je, aby dotyčná prokázala, že se za "holku" pouze nevydává, jednalo by se tedy o zaslání fota s domluveným kódem. Tedy autorizace, jaká je běžná např. na mnoha zahraničních fórech.
Najde se tu zájemkyně? Věřím, že ano a že by takových dárků mohla dostat i více.
Pište do SZ,
Zašlu na mé náklady na vybranou Zasilkovnu, nebo Balikovnu.
Podmínka je, aby dotyčná prokázala, že se za "holku" pouze nevydává, jednalo by se tedy o zaslání fota s domluveným kódem. Tedy autorizace, jaká je běžná např. na mnoha zahraničních fórech.
Najde se tu zájemkyně? Věřím, že ano a že by takových dárků mohla dostat i více.
Pište do SZ,
"Náš život v plenkách začíná a život většiny v plenkách také končí. Těm, kdo je nosí i v tom mezidobí, se posmívají jen tupci."
-
- Ověřený uživatel
- Pohlaví: Holka
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Re: Dárek pro "holčičku"
Někdo se ozval?
Fakt upřímně, nezlob se na mě, platit za fotky (jakýmkoliv způsobem) je trochu podezřelá aktivita na internetu tak moc doufám že pak nebudeš chtít od holek víc fotek za větší odměny a následné vydírání.
Fakt upřímně, nezlob se na mě, platit za fotky (jakýmkoliv způsobem) je trochu podezřelá aktivita na internetu tak moc doufám že pak nebudeš chtít od holek víc fotek za větší odměny a následné vydírání.
-
Tady asi jde o omyl. Žádné placení za fotky, nic takového. Prosím - číst pozorně! Jen bych to nerad posílal někomu, kdo se vydává za někoho, kým není. Takže jen potvrzení! Myslím, že většina to zná ze zahraničních serverů - smluví se obrázek třeba s nějakým heslem.
Anonymně lze také, ale tak jen jako prodej.
Anonymně lze také, ale tak jen jako prodej.
"Náš život v plenkách začíná a život většiny v plenkách také končí. Těm, kdo je nosí i v tom mezidobí, se posmívají jen tupci."
- Treti oko
- Nosíte dudlík?: Ano
Já bych na to ani neodepsal. A to hned ze tří důvodů:
a) je to asi přiliš malá velikost,
b) pouštět do světa fotky je poněkud riskatní, a
c) autor inzerátu má na fóru o sobě žalostně málo informací.
-
- Ověřený uživatel
Nechceš to nabídnout normálně za peníze?
-
Ale vždyť jsem psal, že i prodej je možný.
Mrzí mne tu podezírání a podobně.
Někteří tu hledáte přátele, vztahy a to jsem i já a myšlenka byla a je ryzí, poctivá, vždyť si pak třeba také foto vyměníte a podobně a já jen se sám nechtěl stát cílem někoho, kdo nehraje fér a přiznejme si, takoví se vyskytují. Takové foto přeci může být naprosto "civilní" bez jakéhokoliv podtextu ...
Snad tedy převáží ti, co rozumí, nejlépe pak "ty", tedy "něžné pohlaví".
Když ale si to někdo chcete koupit, tak tam pak je to bez omezení, jen se dohodneme na platbě a zaslání.
Mrzí mne tu podezírání a podobně.
Někteří tu hledáte přátele, vztahy a to jsem i já a myšlenka byla a je ryzí, poctivá, vždyť si pak třeba také foto vyměníte a podobně a já jen se sám nechtěl stát cílem někoho, kdo nehraje fér a přiznejme si, takoví se vyskytují. Takové foto přeci může být naprosto "civilní" bez jakéhokoliv podtextu ...
Snad tedy převáží ti, co rozumí, nejlépe pak "ty", tedy "něžné pohlaví".
Když ale si to někdo chcete koupit, tak tam pak je to bez omezení, jen se dohodneme na platbě a zaslání.
-
Nabídka již není aktuální, překvapilo mne, že se žádná slečna, či žena neozvala, že tu původně zazněla i jakási podezření.
Úmysl byl čistý. Kalhotky byly tedy odprodány a ve vel. S již další nejsou.
Pro případné zájemce - ještě k dispozici několik posledních balení M.
Viz https://www.abdlklub.cz/viewtopic.php?f=40&t=1974
Úmysl byl čistý. Kalhotky byly tedy odprodány a ve vel. S již další nejsou.
Pro případné zájemce - ještě k dispozici několik posledních balení M.
Viz https://www.abdlklub.cz/viewtopic.php?f=40&t=1974