Nezná někdo nějaký československý ABDL discord server, co by nebyl od patnácti let? Člověk by si myslel, že když je to kink a první slovo zkratky je "adult", automaticky to je 18+ všude, ale ono houby.
Mi to teda minimálně bylo nepříjemné podporovat, tak jsem si říkala, že se tu na to zeptám.
Ohledně Discord serverů
- ababyi
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Ohledně Discord serverů
Afaik tých serverov zase nie je úplne mega veľa. Je jeden. Čo si pamätám, tak to tam oscilovalo medzi 18+ a 15+ a nakoniec do skonvergovalo do 15+. Čo bolo v istom ohľade pochopiteľné: bolo by tristné mať server, kam niektorí z (vtedy) adminov nemajú prístup Anyway, je to ako to je, handle with care.
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Ako sa dostanem na ten server keď už aspoň niečo?:Dababyi píše: ↑sob 27. dub 2024 19:22:18Afaik tých serverov zase nie je úplne mega veľa. Je jeden. Čo si pamätám, tak to tam oscilovalo medzi 18+ a 15+ a nakoniec do skonvergovalo do 15+. Čo bolo v istom ohľade pochopiteľné: bolo by tristné mať server, kam niektorí z (vtedy) adminov nemajú prístup Anyway, je to ako to je, handle with care.
-
Pod 15 těžko seženeš přístup na discord s podobnou tématikou. Do toho nikdo nepůjde ( z důvodu legislativní)
-
No vidíš ababyi. A ja tam prístup mám a skús to zistiť, ktorý z tých uživateľov som ja
- Ali
- Pohlaví: Holka
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Teď jsem si to tu po dlouhý době přečetla. Pod 15? O tom jsem se vůbec nebavila. Já jsem hledala Discord, který by vůbec nezletilé neobsahoval. Přijde mi to třeba hodně divné mít kink server a mít na něm nezletilé lidi. Ale už to je padlé, neexistuje, takže jsem se rozhodla od toho prozatím držet dál.