Ohledně Discord serverů
- Ali
- Pohlaví: Holka
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Ohledně Discord serverů
Nezná někdo nějaký československý ABDL discord server, co by nebyl od patnácti let? Člověk by si myslel, že když je to kink a první slovo zkratky je "adult", automaticky to je 18+ všude, ale ono houby.
Mi to teda minimálně bylo nepříjemné podporovat, tak jsem si říkala, že se tu na to zeptám.
Mi to teda minimálně bylo nepříjemné podporovat, tak jsem si říkala, že se tu na to zeptám.
- ababyi
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Ohledně Discord serverů
Afaik tých serverov zase nie je úplne mega veľa. Je jeden. Čo si pamätám, tak to tam oscilovalo medzi 18+ a 15+ a nakoniec do skonvergovalo do 15+. Čo bolo v istom ohľade pochopiteľné: bolo by tristné mať server, kam niektorí z (vtedy) adminov nemajú prístup Anyway, je to ako to je, handle with care.
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Ako sa dostanem na ten server keď už aspoň niečo?:Dababyi píše: ↑sob 27. dub 2024 19:22:18Afaik tých serverov zase nie je úplne mega veľa. Je jeden. Čo si pamätám, tak to tam oscilovalo medzi 18+ a 15+ a nakoniec do skonvergovalo do 15+. Čo bolo v istom ohľade pochopiteľné: bolo by tristné mať server, kam niektorí z (vtedy) adminov nemajú prístup Anyway, je to ako to je, handle with care.
-
Pod 15 těžko seženeš přístup na discord s podobnou tématikou. Do toho nikdo nepůjde ( z důvodu legislativní)
-
No vidíš ababyi. A ja tam prístup mám a skús to zistiť, ktorý z tých uživateľov som ja