a bude mi smrdět batoh To nee, navíc v centru města kde to pak nepozorované vyhodit venku?
Tak zrovna v centru Ostravy bych si s tím hlavu nelámal. Stačí se podívat co se pohybuje po náměstí Jo jsme tu kraj razovyty... Víc blbé to je, když jsem někde v přírodě nebo na horách (mám rád čistou přírodu). Proto sebou nosím i černé pytle na odpadky (bohatě stačí na 20l). Stačí udělat balíček s uzlíkem na konci a je klid, nikde nic neteče a nesmrdí a pak vyhodit na vhodném místě.
a bude mi smrdět batoh To nee, navíc v centru města kde to pak nepozorované vyhodit venku?
Tak zrovna v centru Ostravy bych si s tím hlavu nelámal. Stačí se podívat co se pohybuje po náměstí Jo jsme tu kraj razovyty... Víc blbé to je, když jsem někde v přírodě nebo na horách (mám rád čistou přírodu). Proto sebou nosím i černé pytle na odpadky (bohatě stačí na 20l). Stačí udělat balíček s uzlíkem na konci a je klid, nikde nic neteče a nesmrdí a pak vyhodit na vhodném místě.
Přesně tak, sáček poslouží vždycky dobře a nějaký skrytý misto se taky vždycky najde a pak šup s tím do koše
Já s přebalováním nemám problém. když je potřeba vyměnit plenku, tak to provedu na WC bez problému. Mám s sebou vždy igelitový sáček. Není problém si na záchod vzít nějakou kabelu, nebo něco podobného, vždyť ženy také chodí s kabelkama na záchod. Kristýnka.
Ja raz menil mokru plienku na wc hlavnej stanice. A v momente ked som mal staru plienku dole a chystal si novú, tak z vedlajsej kabinky niekdo podsunul listok (urob aj mna) . Najprv som sa zlakol , ale ked som uz mal čistú plienku nasebe tak som mu potichu povedal ze že som pocikany v plienkach. A hned som počul ako zacal honit.
Když jsem byl v Blavě na hlavnim naposledy v r. 2013, tak to tam vypadalo dost strašně. Vypadá to tam pořád stejně hnusně ? - Hajzly jsem tam nikdy nenavštívil, naštěstí.
Už jsem si pleny měnil na různých místech, naposled v Krakowě na vlakovém nádraží (mimochodem mají tam super věc, že se dá za WC zaplatit i kartou a netřeba hledat drobné, to moc vidět není) a dokonce v každé kabince měli i malý koš (na dámském WC to je možná standard, přeci jen dámy si častěji mění vložky), toho jsem si vždycky bál že mě někdo uvidí jak s plnou, ztočenou plenou jdu k nejbližšímu koši- u umyvadel (proto jsem to zatím nikdy neudělal, buď jsem si v kabince dal první plenu, nebo na tu plnou druhou a nešlo tedy o výměnu). Měnil jsem si plenku i ve vlaku, následně ta plná zůstala v koši.
Je to fajn pocit, mít plenku v cizím městě na výletě a nemuset hledat WC když je potřeba, jen pak později kvůli výměně plné plenky je nutné ho stejně najít, ale to poslouží stejně dobře i ten vlak (bus ne, tam je to miniaturní). Jen do přírody, na tůru je plenky méně vhodná, člověk se potí a pak se na něho vše lepí, už jsem měl plenku i cestou na Lysou a to nebyl dobrý nápad.. cestou zpátky jsem zalezl do hustého křoví a místo výměny si dal pod kraťasy alespon PVC kalhotky a druhou plenku, jiná možnost nebyla.
Já vím, ted možná někomu budu připadat jako úchyl, ale každý máme něco.. i když ABDL lidičky to myslím pochopí, spíš kdyby to četl náhodný kolemjdoucí
Ahoj, mal si niekedy v reštaurácii? Občas chodím do jednej,kde nechodí moc ľudí a dosť bojujem stým, že mi dlho trvá kým sa poutieram. Je mi divne pred personalom keď po dosť dlhej dobe odtiaľ vyjdem. Zároveň to je jediné miesto kde sú na okolí wc takže nemam moc na výber. Používam ich iba príležitostne kvôli pocitu, nepotrebujem ich.